Neler Yeni

Çizim Yeteneği Olmadan Grafik Tasarım Bölümü Okunur mu ?

Cylie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mustafa DANIŞ
İyi akşamlar.Grafik tasarım bölümünü okumak istiyorum ancak pek çizim yeteneğim yok.Sizce çizim yeteneği şart mı ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
İyi akşamlar.Grafik tasarım bölümünü okumak istiyorum ancak pek çizim yeteneğim yok.Sizce çizim yeteneği şart mı ?

Yetenek sınavı ile girdiğin bir bölüm olması lazım ben 2 sene önce girmeye çalışırken öyleydi, sence şart mı ?

Rulep

80+ Gold
bölümü bilmiyorum ama isteğin merakin varsa ve bu seni çalışmaya itiyorsa engel olacağını sanmıyorum sadece daha fazla çalışman gerekecektir

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Lise için evet, okuyabilirsin.
Çoğu arkadaşım aynı cümleyi kuruyordu, gayet güzel çizimler de çıkıyor ortaya.
Üni için bilemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
musa
mesela benim yeteneğim var şimdi sınava girip kazansam yani iş imkanı varmı

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
mesela benim yeteneğim var şimdi sınava girip kazansam yani iş imkanı varmı

İş imkanı var aslında biraz geniş grafik tasarımın iş kolları, ama zor yani sürekli deli gibi çizim yapıcaksın ve öyle aklından geçen hayalinde olan veya kafanda kurduğun şekil şekil çizimleri değil bi hafta bi vazo bi hafta bi sokak ve düz kara kalemler vs. çok yoğun bi şekilde. Ben üniversite için konuştum, yetenek dediğinide öğrenip çalışıp yaparsın resim - çizim kursları var, ünilerin ders programlarını vs. inceleyebilirsin bir fikir oluşturur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
musa
İş imkanı var aslında biraz geniş grafik tasarımın iş kolları, ama zor yani sürekli deli gibi çizim yapıcaksın ve öyle aklından geçen hayalinde olan veya kafanda kurduğun şekil şekil çizimleri değil bi hafta bi vazo bi hafta bi sokak ve düz kara kalemler vs. çok yoğun bi şekilde. Ben üniversite için konuştum, yetenek dediğinide öğrenip çalışıp yaparsın resim - çizim kursları var, ünilerin ders programlarını vs. inceleyebilirsin bir fikir oluşturur.
çok teşekkür ederim gerçekten tıp oku gibi şeylerden bıktım sevdiğim alanda gelişmek isterim araştıracağım bu konuyu

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Üniversitelerin grupları Facebook vb sayfaları olabiliyor. Bölümde okuyan öğrencilerle direk iletişime geçmeniz daha iyi olacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,688
Üyeler
161,324
Son üye
dodobermann
Top Bottom