Risk atmanya gerek yok,sistemdeki ramın aynısını alın.Şu an kullandığım ram 15cl farklı bir değerde ki ram alırsam sorun olur mu?
Anladım teşekkürler.Ram fiyatları bayağı uçmuş galiba 2.el alacağım.Biraz şans işi dostum fakat ben mavi ekran alacağına inanıyorum. Bu yüzen aynı CL değerindeki ramlerden almanı tavsiye ederim.
Aynı ram yaklaşık olarak kargo ve vergilerle 1000 tlRisk atmanya gerek yok,sistemdeki ramın aynısını alın.
Hocam hangi ram o öyle?Anladım teşekkürler.Ram fiyatları bayağı uçmuş galiba 2.el alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı ram yaklaşık olarak kargo ve vergilerle 1000 TL
Hocam dediğiniz ram çipi,ben modeli soruyorum.Sk hynix.Piyasada fazla harici parçası bulunmadığı için ürünleri pahallı olan bir firma.
Hocam dediğiniz ram çipi,ben modeli soruyorum.
Hocam attığınız linkten alabilirsiniz eğer güvenmezseniz buradan alın.![]()
Buy Hynix 8GB DDR4 2400MHz Memory Module Online Turkey | Ubuy
Buy SK Hynix 8GB DDR4 2400MHz dimm memory module for your desktop. Get high-performance PC4-2400T HMA81GU6AFR8N-UH RAM at Ubuy, a Turkey in Turkey.www.ubuy.com.tr
aynı üründen bitane daha almanı tavsiye ediyom atraksiyona gerek yokŞu an kullandığım ram 15cl farklı bir değerde ki ram alırsam sorun olur mu?
Hocam 350tl kargo parası .dHocam attığınız linkten alabilirsiniz eğer güvenmezseniz buradan alın.
![]()
Hynix 8 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM HMA81GS6AFR8N-UH Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Hynix 8 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM HMA81GS6AFR8N-UH Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Hynix 8 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM HMA81GS6AFR8N-UH Ram özelliklerini incele, 633,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Attığım linke bakın o zaman.Hocam 350tl kargo parası .d
iki tane yeni ram al gaming gecesinden buna bu para verilmez.![]()
Buy Hynix 8GB DDR4 2400MHz Memory Module Online Turkey | Ubuy
Buy SK Hynix 8GB DDR4 2400MHz dimm memory module for your desktop. Get high-performance PC4-2400T HMA81GU6AFR8N-UH RAM at Ubuy, a Turkey in Turkey.www.ubuy.com.tr