Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Clash of Clans Bedava 300TL Oyun İçi Satın Alım

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İşleniyorda kaldı

Checkmate

80+ Silver
yinede teşekkürler :D açılırsa ne satın almak mantıklı bu 300 TL ile arkaplan mı yoksa gelişme için alternatif ne önerirsiniz sanırım belediye binasını geliştirmem lazım satın alım için bu askı bende kapalı
Hocam telefondan girin oyuna orada da askı kapalı mı

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
yinede teşekkürler :D açılırsa ne satın almak mantıklı bu 300 TL ile arkaplan mı yoksa gelişme için alternatif ne önerirsiniz sanırım belediye binasını geliştirmem lazım satın alım için bu askı bende kapalı
en mantıklısı pass olur herhalde ama o zaten indirimde bi özel teklif alıp 120 liraya pass alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşleniyorda kaldı
içinde para olan bi kartla deneyin benim öle oldu

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
en mantıklısı pass olur herhalde ama o zaten indirimde bi özel teklif alıp 120 liraya pass alabilirsiniz

hallettim

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
bana böyle hata veriyor 4 5 kere denedim

Ekler

• resim_2024-04-01_165810375.png
    resim_2024-04-01_165810375.png
    2.7 MB · Hit: 131

pass hangi menüden alabilirim hocam bende her şey kapalı sanki belediye binası ile mi alakası var pass alayım barı ne yapmalıyım?

Nutrix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eren Ergün
pass hangi menüden alabilirim hocam bende her şey kapalı sanki belediye binası ile mi alakası var pass alayım barı ne yapmalıyım?
hesabını geliştirmen gerek. Altın bileti yalnızca 7. seviye ve üzeri Belediye Binasına sahipseniz alabilirsiniz.

Ben sanırım arka planı bedava alıp 120 TL'ye de pass alacağım. Arka plan önerisi olan var mı?

hesabını geliştirmen gerek. Altın bileti yalnızca 7. seviye ve üzeri Belediye Binasına sahipseniz alabilirsiniz.

Ben sanırım arka planı bedava alıp 120 TL'ye de pass alacağım. Arka plan önerisi olan var mı?
cevap için teşekkürler hocam 8 nisana kadar bu teklif biter yetişemem sanırım 7. seviye binaya alternatif öneri var mıdır ?

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Fatih
Hocam benim hesabım play games'e bağlı değil. Supercell ID'ye bağlı. Play games betaya kaydoldugum e-posta oyuna girince sıfır hesaba bağlanıyor. Oradan kendi Supercell ID hesabıma geçiyorum. Ondan mı olmuyor indirim? Bu Supercell ID'ye bağlı olan hesaplar Play Games'e bağlanmıyor mu? @Checkmate

Shix2x

80+ Bronze
başka maille girerseniz aynı hesaba sınırsız alabiliyorsunuz. en azından en son bu olay olduğunda çalışıyordu, 5 6 arka plan aldım 2 hesabıma da
Hocam sürekli coc'u tekrar mı indirmek gerekiyor?

Hocam benim hesabım play games'e bağlı değil. Supercell ID'ye bağlı. Play games betaya kaydoldugum e-posta oyuna girince sıfır hesaba bağlanıyor. Oradan kendi Supercell ID hesabıma geçiyorum. Ondan mı olmuyor indirim? Bu Supercell ID'ye bağlı olan hesaplar Play Games'e bağlanmıyor mu? @Checkmate
bende de öyle fakat kuponu aldım

Top Bottom