Hocam telefondan girin oyuna orada da askı kapalı mıyinede teşekkürler açılırsa ne satın almak mantıklı bu 300 TL ile arkaplan mı yoksa gelişme için alternatif ne önerirsiniz sanırım belediye binasını geliştirmem lazım satın alım için bu askı bende kapalı
Telefondan giriş yaptım aynı askı yok menüde. Malesef.Hocam telefondan girin oyuna orada da askı kapalı mı
en mantıklısı pass olur herhalde ama o zaten indirimde bi özel teklif alıp 120 liraya pass alabilirsinizyinede teşekkürler açılırsa ne satın almak mantıklı bu 300 TL ile arkaplan mı yoksa gelişme için alternatif ne önerirsiniz sanırım belediye binasını geliştirmem lazım satın alım için bu askı bende kapalı
içinde para olan bi kartla deneyin benim öle olduİşleniyorda kaldı
hallettimen mantıklısı pass olur herhalde ama o zaten indirimde bi özel teklif alıp 120 liraya pass alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
içinde para olan bi kartla deneyin benim öle oldu
pass hangi menüden alabilirim hocam bende her şey kapalı sanki belediye binası ile mi alakası var pass alayım barı ne yapmalıyım?en mantıklısı pass olur herhalde ama o zaten indirimde bi özel teklif alıp 120 liraya pass alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
içinde para olan bi kartla deneyin benim öle oldu
hesabını geliştirmen gerek. Altın bileti yalnızca 7. seviye ve üzeri Belediye Binasına sahipseniz alabilirsiniz.pass hangi menüden alabilirim hocam bende her şey kapalı sanki belediye binası ile mi alakası var pass alayım barı ne yapmalıyım?
cevap için teşekkürler hocam 8 nisana kadar bu teklif biter yetişemem sanırım 7. seviye binaya alternatif öneri var mıdır ?hesabını geliştirmen gerek. Altın bileti yalnızca 7. seviye ve üzeri Belediye Binasına sahipseniz alabilirsiniz.
Ben sanırım arka planı bedava alıp 120 TL'ye de pass alacağım. Arka plan önerisi olan var mı?
Hocam sürekli coc'u tekrar mı indirmek gerekiyor?başka maille girerseniz aynı hesaba sınırsız alabiliyorsunuz. en azından en son bu olay olduğunda çalışıyordu, 5 6 arka plan aldım 2 hesabıma da
bende de öyle fakat kuponu aldımHocam benim hesabım play games'e bağlı değil. Supercell ID'ye bağlı. Play games betaya kaydoldugum e-posta oyuna girince sıfır hesaba bağlanıyor. Oradan kendi Supercell ID hesabıma geçiyorum. Ondan mı olmuyor indirim? Bu Supercell ID'ye bağlı olan hesaplar Play Games'e bağlanmıyor mu? @Checkmate
He kanka sınırsız kullanıyoz sonra Yahoo yeni tarayıcımız olurBirden fazla kullanamıyoz galiba her kullanıcı 1 defa yazmışlar