Clash of Clans Bu Hesap 400tl Eder mi?

400TL Eder Mi

• Al

• Alma

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Cevap vermek saldırmak mı? siz yazınca ne yapalım yazmayalım mı? Bence sen okudugunu anlamıyorsun. Adam zaten her şey son oldugu için almak istiyor.
Allahım yarabbim delirtirsin sen insanı. Okuduğunu anlamıyorsun dediğim şey o değil. Okuduğunu anlamıyorsun dediğim konu: köy artık son halinde ömrünü yitirmiş diyorum. Diyorsun ki siz oynamıyorsunuz diye insanlarda oynamıyor mu.
Ayrıca bu yaptığın hem anlamayıp hem saldırmak SABAH SABAH NE İÇİYORSUNUZ KARDEŞIM? Zaten bu şekilde konuşan biri ile muhatap olmam belli ki insanların da dedikleri şeyleri anlamıyorsun. Dediğim şey çok basit: BENCE beleş bir mobile oyuna 400tl verilmez köy ü maxlamışlar alan adam da köyle anca bakışır. Sen de şu insanlara saldırmaktan vazgeç hem suçlusun hem güçlü

Hocam doğru okuduğunuza emin misiniz bu cümleye? İnsanların oynamamasından bahsetmiyorum. Köy zaten max hale gelmiş eğlencesi kalmamış. Ay zaten illa alacaksan al habire sorup duruyorsun
TH14 geliyor.

Hesap 400 Tl eder. Zevk meselesi aslında. Oyunu seviyorsan oynayacaksan al. Milletin alma etme demesine pek takma.

Tamam da COC gibi bir oyunda her şey full olunca bir zevki kalmıyor oyunun, 3 yıl oynamış biri olarak söylüyorum.
Adam almak istiyor ben alsın diye ısrar etmiyorum. Anlamak istemediginiz adam ugrasmak istemiyor son sv köyle sadece savaş yapmak istiyor demekki? Köy geliştirmek istese daha düşük köy alır.

Adam almak istiyor ben alsın diye ısrar etmiyorum. Anlamak istemediginiz adam ugrasmak istemiyor son sv köyle sadece savaş yapmak istiyor demekki? Köy geliştirmek istese daha düşük köy alır.
Sırf savaş yapmak için 400 TL verilmez demeye çalışıyorum, adama para batıyorsa bile alınmaz yazık günah.

Foruma köyün ederini sormuş, herkes mobil oyuna para yatıracagına rdr2 al diyor :D adam bilmiyor sanki rdr2 almayı :ddd
Foruma sormuş. Mobil oyuna para yatırmak yerine RDR2 ve Cyberpunk al dedim. Bunda yablış bir şey var mı?

Geri