Neler Yeni

Clash Of Clans Bu Köy 500tl Eder Mi

500tl'ye Hesap Alınır Mı?

• Oy kullanan toplam üye
    82

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Selamlar. Clash of clansdan bir hesap satın alacağım.
Adamla pazarlık yaptık en son 500 dedi. Oyunu seviyorum, sarıyor ama bir yanımda bir mobil oyuna 500tl verilmez diyor.
Sizce almalı mıyım? Şu an th 12 max'a yakın köyüm var acaba altın bilet alıp onu mu güçlendirsem ama sabırsızlık da var :) Tam ikilimdeyim.
Parayı elime alıp sayınca 500tl çok göründü siz ne dersiniz?

Köy: https://www.oyunfor.com/ilanlar/clash-of-clans/account/android/th-13-full-koy-866982
Alinir gibi yakinda th 14 gelicekti hizlica geçiş yaparsin

alex jensen

80+ Silver
Doğru orantı ile ilerlemiyo köy binası arttığında oyun aşırı zorlaşıyo 1 ay bekliyosun bi yükseltme için köy binası 10’u 11 e basmak için gereken para kadar sadece 1 duvara veriyosun
yo yeni güncelleme ile artık öyle değil duvarı 10a basmak 250k

Satashke

80+ Bronze
Red Dead Redemption 2 Denen Bence Gelmiş Geçmiş En İyi , Kimilerine Göre de Top 3 teki Sanat Eseri Bile 200 TL ye Alınıyor. Bu Köye 500 Vermek Olmaz :)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,927
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Unutulmus dediginiz oyunu kaç milyon insan oynuyor hala

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Satın alımı iptal ettim diye adam küfrediyor :D

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Red Dead Redemption 2 Denen Bence Gelmiş Geçmiş En İyi , Kimilerine Göre de Top 3 teki Sanat Eseri Bile 200 TL ye Alınıyor. Bu Köye 500 Vermek Olmaz :)
Hocam içeriğe göre yorum yapmak lazim duvarlar çok pahali adam parayla zaman satin alicak.

Satashke

80+ Bronze
Hocam içeriğe göre yorum yapmak lazim duvarlar çok pahali adam parayla zaman satin alicak.
Tabi ki Zevkler Ve Renkler. Ben İlk Çıktığı Zamanlar Oynuyordum Clash ı. Şu An Oyunun Durumu Ve Aktifligi Nedir Bilemiyorum , Fakat Benim Zamanımda Yüksek Lv Olunca Sıkılıyorduk. Değişmiştir Bu Düzen Belki :)

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tabi ki Zevkler Ve Renkler. Ben İlk Çıktığı Zamanlar Oynuyordum Clash ı. Şu An Oyunun Durumu Ve Aktifligi Nedir Bilemiyorum , Fakat Benim Zamanımda Yüksek Lv Olunca Sıkılıyorduk. Değişmiştir Bu Düzen Belki :)
Hocam şimdi klan savaşı ligleri var. 30luk giriyoruz herkesin 1 savaş hakkı var ve bekleme süresi yok. Gün bitiyor yeni savaş başlıyor. O ligler devam ederken başka bir klanda da normal KS yapıyoruz gerçekten çok zevkli oluyor. Bu yüzden artık köy/duvar basmakla uğraşmak istemiyorum direk savaşlara odaklanmak için istiyordum ama çoğunluk alma dedi iptal ettim.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Selamlar. Clash of clansdan bir hesap satın alacağım.
Adamla pazarlık yaptık en son 500 dedi. Oyunu seviyorum, sarıyor ama bir yanımda bir mobil oyuna 500tl verilmez diyor.
Sizce almalı mıyım? Şu an th 12 max'a yakın köyüm var acaba altın bilet alıp onu mu güçlendirsem ama sabırsızlık da var :) Tam ikilimdeyim.
Parayı elime alıp sayınca 500tl çok göründü siz ne dersiniz?

Köy: https://www.oyunfor.com/ilanlar/clash-of-clans/account/android/th-13-full-koy-866982
ben sana bundan az daha kötüsünü 100 tl den verim 2 ay oyna bunun gibi olur ya bune böyle 500 tl çok gereksiz

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben sana bundan az daha kötüsünü 100 TL den verim 2 ay oyna bunun gibi olur ya bune böyle 500 TL çok gereksiz
Supercell ID bağlantısı bulunuyor mu hesabınızın ve hesabın durumu nedir? (herolar, duvarlar,seviye...)

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Supercell ID bağlantısı bulunuyor mu hesabınızın ve hesabın durumu nedir? (herolar, duvarlar,seviye...)
duvarlar 11 level olması lazım herolar biri 30 biride 35 olması lazım supercell idd var yanında mailinide veririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,856
Üyeler
161,925
Son üye
banetlliğ
Top Bottom