Neler Yeni

clash of clans hesabım ne kadar eder

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Şu oyun halen yaşıyor mu. En son bırakıtığımda kalan 18 leveldi 3-4 tane 200 level üstü hesabım vardı girmeye üşeniyorum 😂
benim de bb 9 max hesabım vardı yıllar önce , yıllar sonra conqueror un videoları tekrar karşıma çıktı fena sardım , sanırım tekrar yükleyeceğim :kekw:

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Sohbet bölümü gidince oyuncuların bir çoğu oyunu bıraktı bende dahil. Arada bir indirip ne var ne yok diye bakıyorum
İstismara çok maruz kalan oluyordu son zamanlarda gerekiyordu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim de bb 9 max hesabım vardı yıllar önce , sonra yıllar sonra conqueror un videoları tekrar karşıma çıktı fena sardım , sanırım tekrar yükleyeceğim :kekw:
Yükle hocam yükle sarıyor :D 13 den başla satayım sana

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan

ama genel sohbet gidince tadı kaçtı ya , ordu beklerken , köy ararken falan çok sarıyordu orada dönen muhabbetler. bb 9 ile Titan a çıkmayı denemiştim o zamanlar çok kullanıyordum :D

yok ben kendim geliştirmeyi seviyorum :kekw:

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
ama genel sohbet gidince tadı kaçtı ya , ordu beklerken , köy ararken falan çok sarıyordu orada dönen muhabbetler. bb 9 ile Titan a çıkmayı denemiştim o zamanlar çok kullanıyordum :D

16 geldi diye biliyorum benimkide çok gelişik değil 🤣

The GodFather

80+ Silver

2018 yıllarında dünya sıralamasında ilk 50deydim 🔎

Katılmıyorum tüm kullanıcıların sohbet bölümünü kapatmak yerine oyunda sohbet bölümünü kapatabileceğimiz bir seçenek olsa daha iyi olurdu. Oyun böyle yaparak kendi ayağına sıktı milyonlarca oyuncu kaybetti.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
2018 yıllarında dünya sıralamasında ilk 50deydim 🔎

Katılmıyorum tüm kullanıcıların sohbet bölümünü kapatmak yerine oyunda sohbet bölümünü kapatabileceğimiz bir seçenek olsa daha iyi olurdu. Oyun böyle yaparak kendi ayağına sıktı milyonlarca oyuncu kaybetti.
Olabilir buda farklı bi görüş ben gerekli olduğunu savunanlardanım

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Şu oyun halen yaşıyor mu. En son bırakıtığımda kalan 18 leveldi 3-4 tane 200 level üstü hesabım vardı girmeye üşeniyorum 😂
yaşıyor. 5 hesap var canım sıkıldıkta takılmasına giriyorum Elimdeki en sağlam çar bu Supercell İd'sini peder üstüne açmıştım zamanında o kadar çar kasıyordum sen hesap et :D (Ondan dolayı ziyaret et modunda gösteriyorum hesabın id ye gir falan üşeniyom)
1726526403232.png

1726526499837.png

1726526521047.png

Global sohbet özlendi :/

The GodFather

80+ Silver
yaşıyor. 5 hesap var canım sıkıldıkta takılmasına giriyorum Elimdeki en sağlam çar bu Supercell İd'sini peder üstüne açmıştım zamanında o kadar çar kasıyordum sen hesap et :D (Ondan dolayı ziyaret et modunda gösteriyorum hesabın id ye gir falan üşeniyom)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Global sohbet özlendi :/
Şu klandaki tüm hesaplar benim 💀

Ekler

• IMG_2377.jpeg
    IMG_2377.jpeg
    702 KB · Hit: 24

hamzaersoy

80+ Bronze
clash of clansa başlamak istiyorum hiç bilgim yok bu hesabı alarak piyasaya giriş yapayım mı

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Şu klandaki tüm hesaplar benim 💀
Aynı şekilde benimde :D (golem isminde olan hesabın ismini 2014 te koymuştum değiştiremedim sonra :D)
1726590148500.png

1726590182341.png

1726590209525.png

Bunu yeni açtım canım sıkıldığında girip oynuyorum.
1726590237069.png

clash of clansa başlamak istiyorum hiç bilgim yok bu hesabı alarak piyasaya giriş yapayım mı
Kendin 0 dan başla derim hesap alsanda oyunda nasıl oynayacağını bilmediğinden saçma olur ayrıca oyunun gelişme sistemi çok basite indirgendi
üstte attığım son fotoğraftaki hesabı 2 haftada yaptım böyle.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Bi 3-4 sene sabrın varsa sıfırdan yap zevki başka oluyor amma benim hesabı baz alırsak mesela ben 3-4 yılda falan getirdim buraya hiç gerçek para vermedim taş alcaksan daha hızlı geliştirirsin 0 dan. Bir okçu kulesi belli bi seviyeden sonra 1 haftada yükseliyor

Top Bottom