4060fetişlidinazor
80+ Bronze
hesap belediye 13 tuzaklar hariç full herolar fulle yakın 1000 lira falan eder mi anlayan var mı
güncel fotosunu at köyünhesap belediye 13 tuzaklar hariç full herolar fulle yakın 1000 lira falan eder mi anlayan var mı
SS at aga bakıyım.
Aga 1000₺ etmez ama 600₺-700₺ bandında gideri var.Mesaj otomatik birleştirildi:
karışık olmuş ama her detayı attım gibi
ihtimali yok aynı köy benimde var hatta daha iyi herolar 65 ful her şey 750 tl veriyomçok acil 1000 liraya ihtiyacım var hiç ihtimali yok mu
Satmadan önce google play hesabını değiştir yoksa oyun aracılığı ile google play hesabını kaybedersin.satarken neye dikkat etmeliyim supercell id falan bağlı bunda ne yapmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
alcak varsa 500 e veriyim
o nası olcak hocam basit bişey miSatmadan önce google play hesabını değiştir yoksa oyun aracılığı ile google play hesabını kaybedersin.
Sanırım piyasası 500-650 arası , 650 civarlarına her şey full köylere denk geldim. 550-600 arası fiyat yazsan olur gibi. Klan sana mı ait ?Mesaj otomatik birleştirildi:
karışık olmuş ama her detayı attım gibi
Yok hocam Klan benim değil maalesefSanırım piyasası 500-650 arası , 650 civarlarına her şey full köylere denk geldim. 550-600 arası fiyat yazsan olur gibi. Klan sana mı ait ?
Bu oyun ölmezŞu oyun halen yaşıyor mu. En son bırakıtığımda kalan 18 leveldi 3-4 tane 200 level üstü hesabım vardı girmeye üşeniyorum