Neler Yeni

Clash of clans için Üye arıyorum

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Küfür olmaması tabii ki daha iyi ama özellikle clash of clans klanları hep küfür yasak muhabbeti ile oyuncu arıyor. Niye bu kadar takıntı var küfüre :D Artık günümüzde çok büyük bir yer kaplıyor nadir bir şey de değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yiğithan Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Küfür olmaması tabii ki daha iyi ama özellikle clash of clans klanları hep küfür yasak muhabbeti ile oyuncu arıyor. Niye bu kadar takıntı var küfüre :D Artık günümüzde çok büyük bir yer kaplıyor nadir bir şey de değil.
Ailen sana gerekli terbiyeyi vermiş ise küfür etmen yanlış biri sana şakalaşmak için bile ana bacı girse yada düz küfür etse insanın hoşuna gitmez bizimde gitmiyor oyüzden fikrini kendine saklarsan iyi olur

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
Discord
Jauvin #4666
Ailen sana gerekli terbiyeyi vermiş ise küfür etmen yanlış biri sana şakalaşmak için bile ana bacı girse yada düz küfür etse insanın hoşuna gitmez bizimde gitmiyor oyüzden fikrini kendine saklarsan iyi olur
Hayatında hiç valorant veya lol oynamadığını düşünüyorum açıkcası. Bu oyunlarda bulunan çoğunluk kitle umursamadan küfür edip duruyor. Ayrıca ben küfür ettiğimi söylemedim ki kızgın atılmasının veya ''küfür etmen yanlış'' demenizin sebebi ne :D? Günümüzde yaygın olduğundan bence istemesek de insanların alışması gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Selam Clash of clans için Üye arıyorum Gerekçeler: Aktif Olması küfür etmemesi samimi olmasıdır Ama aktiflik çok önemlidir Kod:#2LUC292RQ
Yıllar önce çıkan oyunun aktif kullanıcı kitlesi kalmadı artık. Dediğin kriterlere uygun bir üye bulman da çok zor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yiğithan Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayatında hiç valorant veya lol oynamadığını düşünüyorum açıkcası. Bu oyunlarda bulunan çoğunluk kitle umursamadan küfür edip duruyor. Ayrıca ben küfür ettiğimi söylemedim ki kızgın atılmasının veya ''küfür etmen yanlış'' demenizin sebebi ne :D? Günümüzde yaygın olduğundan bence istemesek de insanların alışması gerektiğini düşünüyorum.
Arada sırada oynuyorum ve sesi kapatıyorum küfür bir saygısızlıktır adam senin manevi değerlerine kayıyor kardeşim daha ne olsun? Onların küfür edebilmesi beni ilgilendirmez

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Selam Clash of clans için Üye arıyorum Gerekçeler: Aktif Olması küfür etmemesi samimi olmasıdır Ama aktiflik çok önemlidir Kod:#2LUC292RQ
BB12 Güzel Bir Köyüm Var Ama Çok Küfür Ederim. Hem Oyuna 2 Yıldır Doğru Düzğün Girmiyorum Ayda 1 Kez Köydeki Çalıları Temizleyip Elmas Kasıyom.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
161 level im köy bina 12 artık sadece toplayıcıları topluyorum arada 1 savaş yapıyorum bence bu zamanda yeterli aktiflik :D

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
Discord
Jauvin #4666
Yaygın olmasıyla alışmamız gerekmesindeki bağ tam olarak ne oluyor onu anlatır mısın? Hakaret, argo yaygın bir şekilde kullanılıyor diye insanların bunu benimsemek gibi bir zorunluluğu yok. Ayrıca ifade atan insanları konuya etiketlemek nedir?
Küfür etmeye alışın mı diyorum görmeye alışın diyorum? Sanarsın herkes melek lol

Top Bottom