RaZeLegend
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 285
arkadaşlar 10 seviye binam her şey nerdeyse full lab olsun vs . usta ligine 1 lig kaldı çıkamıyorum köye girsem ordu iyi değil düzen de bulamadım varsa atarmısınız.
arkadaşlar 10 seviye binam her şey nerdeyse full lab olsun vs . usta ligine 1 lig kaldı çıkamıyorum köye girsem ordu iyi değil düzen de bulamadım varsa atarmısınız.
hemen basıyorumBenjm köy Bb10. Seviye Full+Full
Full ejderha+2okcu+3veya 2 balon.
Ve Full yıldırım...
10ve 11. Seviyede yıldız alamadığım köy yoghhh...
hocam aynı orduyu kullanıyorum dikkat edin 300 bin iksir civarı tutuyor maliyeti fazlahemen basıyorum![]()
evet fp deste değil pekhocam aynı orduyu kullanıyorum dikkat edin 300 bin iksir civarı tutuyor maliyeti fazla
O sırada taktık hava ve toplar ve cehennem kulesi bunu beğendiHocam ben 5 sene önce bıraktım oyunu 2 golem 3 pekka 10 12 büyücü duvar kırıcı barbar kral kraliçe kullanıyorduk birde destek olarak binici alıyorduk fullemediğimiz bina kalmıyordu ama yanlış olmasın şimdi kaç sene geçti 120 lvlde bıraktım
Valla ben ful elektri ejder yapıyorum birde yıldırım hava savunmasını al garanti 1 yıldızarkadaşlar 10 seviye binam her şey nerdeyse full lab olsun vs . usta ligine 1 lig kaldı çıkamıyorum köye girsem ordu iyi değil düzen de bulamadım varsa atarmısınız.