clash of clans ordu düzeni lazım

RaZeLegend

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
285
arkadaşlar 10 seviye binam her şey nerdeyse full lab olsun vs . usta ligine 1 lig kaldı çıkamıyorum köye girsem ordu iyi değil düzen de bulamadım varsa atarmısınız.

arkadaşlar 10 seviye binam her şey nerdeyse full lab olsun vs . usta ligine 1 lig kaldı çıkamıyorum köye girsem ordu iyi değil düzen de bulamadım varsa atarmısınız.

Benjm köy Bb10. Seviye Full+Full

Full ejderha+2okcu+3veya 2 balon.
Ve Full yıldırım...
10ve 11. Seviyede yıldız alamadığım köy yoghhh...

3 tazı geri kalan balon büyü olarak full öfke yapardım. 3 sene önce oyunu bırakmıştım arkadaşım giriyordu supercell ıd diye bişe çıkmış o zamandan belli hesabıma giremedim. Nasıl gireceğimi bilen varmı varsa coc başlarım

Genelde kara ordusu kullanıyorum ,binici + madenci iyi oluyor.

Hocam ben 5 sene önce bıraktım oyunu 2 golem 3 pekka 10 12 büyücü duvar kırıcı barbar kral kraliçe kullanıyorduk birde destek olarak binici alıyorduk fullemediğimiz bina kalmıyordu ama yanlış olmasın şimdi kaç sene geçti 120 lvlde bıraktım

Hocam ben 5 sene önce bıraktım oyunu 2 golem 3 pekka 10 12 büyücü duvar kırıcı barbar kral kraliçe kullanıyorduk birde destek olarak binici alıyorduk fullemediğimiz bina kalmıyordu ama yanlış olmasın şimdi kaç sene geçti 120 lvlde bıraktım
O sırada taktık hava ve toplar ve cehennem kulesi bunu beğendi 🤫

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,171
Üyeler
183,396
Son üye
Aykiriman
Geri