Gelirim. KB 10'a basılırken bırakmıştım. Oynayacaksak. Seve seve gelirim.
bende 2 hesap var biri kb10 diyeri kb7
ama oyunu bıraktım
geri yüklerim oynayacaksanız
#2PCQ0LY9Q klan kodu bu beklerim.Valla ben yüklerim ksbdkxbjdkd
Bb10 max ım gelebilirim.
Tamamdır.#2PCQ0LY9Q klan kodu bu beklerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 7 yaşında başladım 4 yıl oynadım bb13 idi ama 10 yaşındayken beni hesap vericem diyip kandırdılar ve hesabımı kaybettim ozaman ne bilelim hesabımızın çalınacağını şimdi sadece brawl stars oynuyorumSon zamanlarda sıkıntıdan eski hesabımı buldum ve oynamaya karar verdim. Hâlâ oynayanlar var mı ? Varsa beraber klan açalım , gelişelim. İlk defa oynayacak veya unutan arkadaşlar varsa da gelmek isterse yardımcı olurum. Özelden yazmanız yeterli.
Son zamanlarda sıkıntıdan eski hesabımı buldum ve oynamaya karar verdim. Hâlâ oynayanlar var mı ? Varsa beraber klan açalım , gelişelim. İlk defa oynayacak veya unutan arkadaşlar varsa da gelmek isterse yardımcı olurum. Özelden yazmanız yeterli.
biraz abarttım 12idi ama hesabımı çalan hala oynuyor 13 yampış6 7 yaşında başladım 4 yıl oynadım bb13 idi ama 10 yaşındayken beni hesap vericem diyip kandırdılar ve hesabımı kaybettim ozaman ne bilelim hesabımızın çalınacağını şimdi sadece brawl stars oynuyorum
En son küresel sohbeti kaldırmışlardı, o güncellemeden sonra oyunu sildim. Tekrar yüklerim.. Tam olarak bilmiyorum ama +100 seviye hesabım vardı.Son zamanlarda sıkıntıdan eski hesabımı buldum ve oynamaya karar verdim. Hâlâ oynayanlar var mı ? Varsa beraber klan açalım , gelişelim. İlk defa oynayacak veya unutan arkadaşlar varsa da gelmek isterse yardımcı olurum. Özelden yazmanız yeterli.
Kodu yazdım yukarda.Köy binası 8 max.'ım duvarından, tuzaklarına kadar full. Gelebilirim.
Hakedersen var dostum.2 güne gelirim hocam yl varmı
Oynamayı unutmadıysan buyur gel hocam bende 108 level hesabımı ve aktif kullandığım 46 level hesabımı getirdim. 108 level hesapta ne yapacağımı şaşırdım resmen biraz yeni yeni öğrenmek lazım 2020 taktiklerini. Klan kodu yukarda.En son küresel sohbeti kaldırmışlardı, o güncellemeden sonra oyunu sildim. Tekrar yüklerim.. Tam olarak bilmiyorum ama +100 seviye hesabım vardı.