tunazadeeq
80+ Bronze
Hocam ne hesaplar gördüm 10 lvl 4000 kupa elması yok birşeyi yok 500 yazmis adam nasil gitmezGitmez.
Dostum 500 yazmış da isterse 5 bin yazsın kimse almıyor hesap. O oyun öldü. Ayrıca ölü olmasa bile destek önemli çok fazla Max kartın varsa satılır.Hocam ne hesaplar gördüm 10 lvl 4000 kupa elması yok birşeyi yok 500 yazmis adam nasil gitmez
20 liraya alıyorlar o hesaplarıHocam ne hesaplar gördüm 10 lvl 4000 kupa elması yok birşeyi yok 500 yazmis adam nasil gitmez
Ciddiyim ben harbi satıcam da kaça gider karar veremedim bi 1k flnfacebookta satıyorlar satmak epey zor yarısı dolandırıcı yarısı boş yapan veled
Max çok yok boşa durmasindan daha iyi satilmasiDostum 500 yazmış da isterse 5 bin yazsın kimse almıyor hesap. O oyun öldü. Ayrıca ölü olmasa bile destek önemli çok fazla Max kartın varsa satılır.
Kanka 1 k kimse vermez veririm diyen olursa %90 dolandırıcıdır ben bi kere satmaya calıştım Coc hesabı dolandırıldı bence girme hiç bu işeCiddiyim ben harbi satıcam da kaça gider karar veremedim bi 1k fln
Mesaj otomatik birleştirildi:
Max çok yok boşa durmasindan daha iyi satilmasi
mucize lazım onun içinCiddiyim ben harbi satıcam da kaça gider karar veremedim bi 1k fln
Mesaj otomatik birleştirildi:
Max çok yok boşa durmasindan daha iyi satilmasi
150 lira yazmıştım 11 lvl 5k hesapa gitmedi 50 liraya falan satıyorlar seninki biraz daha değerli ama 200 den yukarı gideceğin sanmam
Ozaman hiç satmıyımKanka 1 k kimse vermez veririm diyen olursa %90 dolandırıcıdır ben bi kere satmaya calıştım Coc hesabı dolandırıldı bence girme hiç bu işe
boş yapan ve dolandırıcı çok uğraşılmaz 100 lira falan teklif ederler ilan açarsan muhtemelenOzaman hiç satmıyım
boş yapan ve dolandırıcı çok uğraşılmaz 100 lira falan teklif ederler ilan açarsan muhtemelen