mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 13,771
Adamlar bi oynuyo mübarek direk turnuvalara çıksınNasıl yani ultrasonik

Adamlar bi oynuyo mübarek direk turnuvalara çıksınNasıl yani ultrasonik
Aynen çok doğruAdamlar bi oynuyo mübarek direk turnuvalara çıksınBazen de anti geliyor ve yapacak bir şey kalmıyor.
Wait whatCoc ta küresel sohbet kalktıgından beri oynamıyorum. Bi amacın oluyordu en azından bb9 ile ustaya felan çıkıp hava atıyordum şimdi oda yok![]()
Coc benim için fazla sarmıyorCoc ta küresel sohbet kalktıgından beri oynamıyorum. Bi amacın oluyordu en azından bb9 ile ustaya felan çıkıp hava atıyordum şimdi oda yok![]()
Aynı şeyi küresel kalktıktan 1 hafta sonra kendime söyleyip bıraktım oyunuWait what
Küresel yoksa niye oyniyak
Royali şu beta zamanında play store de yokken oynamıs tım o kadar ilgimi çekmemişti açıkcasıCoc benim için fazla sarmıyor
Royale e bazen kanser olsamda iyi oyun
COC da da yükseltme süreleri aşırı uzun 2 hafta bekleme süresi ne be biraderAynı şeyi küresel kalktıktan 1 hafta sonra kendime söyleyip bıraktım oyunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Royali şu beta zamanında play store de yokken oynamıs tım o kadar ilgimi çekmemişti açıkcası
Samsung kalitesi diyebiliriz bunabence en iyisi Clash Of Clans çok oynardım eski tabletim tab 3 ile
[2011 de aldım tableti ve hayla çalışıyor]
kullanma bence çünkü şuan tabletimin köşeside sadece ufak bir çatlak var çatlak ta denmez aslındaSamsung kalitesi diyebiliriz buna
Kullanma şekli de var tabi
Dediğin doğru ama kalite de çok önemlikullanma bence çünkü şuan tabletimin köşeside sadece ufak bir çatlak var çatlak ta denmez aslında
düzeltme 7 seneymişDediğin doğru ama kalite de çok önemli
Sen dandik bir malı 9 sene imkanı yok kullanamazsın
Sözü bile var ucuz etin yahnisi yavan olur![]()
Doğrudurdüzeltme 7 seneymiş