Claws ürünlerini önermem USB hub almıştım Macbook için görüntü aktaramadı USBler çalışmadı aynı gün iade ettim ugreen aldım aylardır sorunsuz kullanıyorum. Ucuz etin yahnisi meselesi yaniŞansıma dün gece amazondan bu kabloyu aldım. Yola çıktı nerdeyse büyük ihtimal iptal olmayacak. Acaba aradaki 180 liraya değiyor mu yoksa kablo dediğin kablodur mu. Vesa belgesi var diyor
Benim kullandıığım ürünlerde de problem çıkmadı ama çıkabilir tabi kşClaws ürünlerini önermem USB hub almıştım Macbook için görüntü aktaramadı USBler çalışmadı aynı gün iade ettim ugreen aldım aylardır sorunsuz kullanıyorum. Ucuz etin yahnisi meselesi yani
TeşekkürlerAktif kullandığım ürün. Forumda birçok kişininde faydalandığı kaliteli kablo tekrar indirime girmiş.
link
HUB için bir şey söyleyemem fakat aktif olarak 2 monitörümdede biri hdmi diğeri display port olmak üzere bu markanın kablolarını kullanıyorum. Monitörlerim 2K 144Hz ve max performansı problemsiz bir şekilde elde edebiliyorum.Claws ürünlerini önermem USB hub almıştım Macbook için görüntü aktaramadı USBler çalışmadı aynı gün iade ettim ugreen aldım aylardır sorunsuz kullanıyorum. Ucuz etin yahnisi meselesi yani
Macbook özelinde de olabilir sıkıntı bilemedim fakat markaya karşı izlenimim iyi değil bu olaydan sonraHUB için bir şey söyleyemem fakat aktif olarak 2 monitörümdede biri hdmi diğeri display port olmak üzere bu markanın kablolarını kullanıyorum. Monitörlerim 2K 144Hz ve max performansı problemsiz bir şekilde elde edebiliyorum.