🔥İndirim Claw's 8K UHD DisplayPort v1.4 199 TL

Şansıma dün gece amazondan bu kabloyu aldım. Yola çıktı nerdeyse büyük ihtimal iptal olmayacak. Acaba aradaki 180 liraya değiyor mu yoksa kablo dediğin kablodur mu. Vesa belgesi var diyor

Şansıma dün gece amazondan bu kabloyu aldım. Yola çıktı nerdeyse büyük ihtimal iptal olmayacak. Acaba aradaki 180 liraya değiyor mu yoksa kablo dediğin kablodur mu. Vesa belgesi var diyor
Claws ürünlerini önermem USB hub almıştım Macbook için görüntü aktaramadı USBler çalışmadı aynı gün iade ettim ugreen aldım aylardır sorunsuz kullanıyorum. Ucuz etin yahnisi meselesi yani

Claws ürünlerini önermem USB hub almıştım Macbook için görüntü aktaramadı USBler çalışmadı aynı gün iade ettim ugreen aldım aylardır sorunsuz kullanıyorum. Ucuz etin yahnisi meselesi yani
Benim kullandıığım ürünlerde de problem çıkmadı ama çıkabilir tabi kş

HUB için bir şey söyleyemem fakat aktif olarak 2 monitörümdede biri hdmi diğeri display port olmak üzere bu markanın kablolarını kullanıyorum. Monitörlerim 2K 144Hz ve max performansı problemsiz bir şekilde elde edebiliyorum.

HUB için bir şey söyleyemem fakat aktif olarak 2 monitörümdede biri hdmi diğeri display port olmak üzere bu markanın kablolarını kullanıyorum. Monitörlerim 2K 144Hz ve max performansı problemsiz bir şekilde elde edebiliyorum.
Macbook özelinde de olabilir sıkıntı bilemedim fakat markaya karşı izlenimim iyi değil bu olaydan sonra

Bu her monitörü destekliyormu bende 1080p 240 hz monitör var tam verim alabilir miyim

şu an yine 199 lira.
paugge iki katı fiyatta. paugge almıştım zamanında. paugge daha iyidir değil mi ?

Ben bunlardan aldım zamanında. Önce uzunluğu tam yetmedi, ayarladım onu.

Bu sefer de monitör kolundan geçirince her monitörü hareket ettirdiğimde sürtünme sesi çıkarıyordu :kekw: ondan değiştim.

Güzel dp kablosudur bu arada. Fiyatı iyi.

bana 130a geldi 125 tl hepsiburada bakiyem varmış indirimi paylaşan arkadaşa teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,446
Üyeler
174,877
Son üye
Can0000000
Geri