🔥İndirim 🔥2 metre Spigen Type-C to Type-C 199 TL

Hocam kargo ucreti vardi 250TL'ye denk geldi ama sag olun. Klavyem icin USB Type-C to Type-C kablo lazimdi geldi bu sabah, suan taktim kullaniyoeum isimi gordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direkt islemciye bagli Type-C girisine takabildim klavyemi miss oldu miss.

Fiyatına göre güzel ürün, fazla düşünmemek lazım. Aldım bir tane. Teşekkürler.

Benimki geleli 2 gün oldu, klavyeme ara kablo olarak kullanıyorum sorun yok :D

essential tam olarak ne oluyor?
En temel seviye. Kablo kalitesi falan örgülere göre kötü. Bu demek değilki her örgü kablo daha iyi. Sadece baseus, belkin gibi bilgindik markaların örgü kabloları çok daha kaliteli ve aynı fiyatlara bulunabiliyor. Belki spigende bulunabilir.

baseus mesela bunun yanına bi paket bisküvi-çikolata ekleyin 300tl'ye tamamlayın prime 100 kodunu kullanmadıysanız 200tl'ye gelir yanında bisküvi-çikolatada yersiniz. örgü+100w avantajı var. görünüş olarakta çok daha iyi duruyor bence.
Baseus kablo ve usb hub almıştım. Firma kendi mi üretim yapıyor yoksa hazır alıp üstüne logo mu basıyor tam çözemedim. Firmaya iftira atmak istemiyorum sadece kendi fikrimi söylüyorum sanki ürünleri alıp üstüne logo basıyorlar gibi geldi ama emin değilim. Bir powerbankini buldum fiyat olarak ortlama hissettirdi fakat yorumlarda üstündeki yüzde sayacı bir yerden sonra hızlı düşüyor gibi şeyler yazıyordu.

Geri