Neler Yeni

Clean Bulk vs Definasyon

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Öncelikle merhaba. Boyum 186 ve kilom 85. Fazla yağlı değilim ancak hafif bölgesel yağlarım var. Spora ortalama 2 hafta önce başladım ve sizce yeni başlamamın avantajıyla clean bulk mı yapmalıyım yoksa biraz yağ mı yakmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

GodlyPain

80+ Bronze
Biraz yak, vücudun da ısınsın. Sonra clean bulk yapmaya başla

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Sadettin Y
Öncelikle merhaba. Boyum 186 ve kilom 85. Fazla yağlı değilim ancak hafif bölgesel yağlarım var. Spora ortalama 2 hafta önce başladım ve sizce yeni başlamamın avantajıyla clean bulk mı yapmalıyım yoksa biraz yağ mı yakmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
ilk spora basladigimda 84 kilo 183 boydum sana benzer bolgesel yagim vardı. 98kiloya kadar bulk yaptim clean degildi ama kaslandik yine de. Simdi yaz geliyor clean yapamam diyorsan direkt cut yap

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Kas oranın düşükse bulk falan yapma. Definasyon sonrası iskelet gibi kalırsın. Spora başladıktan min 1 yıl sonra bulk öneriliyor.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Kas oranın düşükse bulk falan yapma. Definasyon sonrası iskelet gibi kalırsın. Spora başladıktan min 1 yıl sonra bulk öneriliyor.

Kas oranın düşük sayılır mı bilmiyorum ancak şuan da güncel kilolarım bunlar :

Biceps'de 15 KG, Sırt 50 KG, leg extension 60 KG, göğüs 10 KG, triceps 20 KG. Bunların hepsini 15 X 3 şeklinde yapıyorum.

Bunların hepsini doğru formda bu kilolarda yapabiliyorum.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Kas oranın düşük sayılır mı bilmiyorum ancak şuan da güncel kilolarım bunlar :

Biceps'de 15 KG, Sırt 50 KG, leg extension 60 KG, göğüs 10 KG, triceps 20 KG. Bunların hepsini 15 X 3 şeklinde yapıyorum.

Bunların hepsini doğru formda bu kilolarda yapabiliyorum.
Evet kas oranın düşük. Özellikle göğüs. Bulk için erken.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Evet kas oranın düşük. Özellikle göğüs. Bulk için erken.
Yani daha 2 hafta önce başladım. Göğüs ile aslında daha da ağır girebilirim. Göğsüm kaldırabiliyor ancak kollarıma ağır geliyor. En sonunda kollarım pes ettiği için kaldıramıyorum. Yoksa göğüs ile daha ağır kaldırabilirim muhtemelen.

Top Bottom