enokeno
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 652
bios'unuz eski sürümde miymiş ?Başka bir videodan yaptım %100 oldu yeniden başladı bilgisayarı açtım şimdi hata vermesi gitti mi başka bir şey yapmama gerek varmı
bios'unuz eski sürümde miymiş ?Başka bir videodan yaptım %100 oldu yeniden başladı bilgisayarı açtım şimdi hata vermesi gitti mi başka bir şey yapmama gerek varmı
Bakmadım direk güncelledim ama yine kapandı ssd de bir sorun olabilir mibios'unuz eski sürümde miymiş ?
Son bir şey kaldı. ISO linkini özelden atıyorum. İndirdikten sonra rufus ile USB'ye yazdır ve format atBaşka bir videodan yaptım %100 oldu yeniden başladı bilgisayarı açtım şimdi hata vermesi gitti mi başka bir şey yapmama gerek varmı
arkadaşın dediği gibi Windowsunu temiz, sıfırdan kur ondan sonra da bakalım biBakmadım direk güncelledim ama yine kapandı ssd de bir sorun olabilir mi
Usb belleğe yüklüceğim değil mi attığınız dosyayıSon bir şey kaldı. ISO linkini özelden atıyorum. İndirdikten sonra rufus ile USB'ye yazdır ve format at.
USB belleğe rufus ile yazdıracaksınız.Usb belleğe yüklüceğim değil mi attığınız dosyayı
Evet güncelleniyorNasıl yapıcağım özelden anlatma şansınız varmı
Nasıl güncelleyebilirim biosu bir dosya var ama exe dosyası gibi bir şey değil
Post automatically merged:
Galiba bios güncelleniyor Alıntıyı görüntüle
'w10 usb'den yükleme' yaz YouTube'a, oradan yapUsb belleğe yüklüceğim değil mi attığınız dosyayı
Windows 10 İSO dosyasını rufus ile yaptım bitti sonra bilgisayarı açmadan flashı taktım videoda izlediklerim de f2 f10 veya delete tuşlara a basarak biosa girince önüne dosya geliyordu bende gelmediarkadaşın dediği gibi Windowsunu temiz, sıfırdan kur ondan sonra da bakalım bi
yanlış biçimde çevirmiş olabilirsin, fat32 mi yaptın ntfs miWindows 10 İSO dosyasını rufus ile yaptım bitti sonra bilgisayarı açmadan flashı taktım videoda izlediklerim de f2 f10 veya delete tuşlara a basarak biosa girince önüne dosya geliyordu bende gelmedi
Orjinal halinde bıraktım da şuan ekrana görüntü gelmiyor siyah ekranyanlış biçimde çevirmiş olabilirsin, fat32 mi yaptın ntfs mi