moira
80+ Bronze
Eminim.Konuyu okuduğuna emin misin
Eminim.Konuyu okuduğuna emin misin
O zaman biosu güncellemem için bilgisayara girmem gerektiğini biliyorsun ama konuyu gerçekten okuduysan masaüstü ekranına geldiğinde bilgisayarın kapandığını yazdığımı görürsünEminim.
10 sn icinde kapandigini söylüyorsun. Dosyaları telefona indir ve bir adaptör ile bios dosyalarını usb'ye AT.O zaman biosu güncellemem için bilgisayara girmem gerektiğini biliyorsun ama konuyu gerçekten okuduysan masaüstü ekranına geldiğinde bilgisayarın kapandığını yazdığımı görürsün
Onu deniceğim ancak şuan bilgisayar hiç açılmıyor son resimde ki hatayı veriyor10 sn icinde kapandigini söylüyorsun. Dosyaları telefona indir ve bir adaptör ile bios dosyalarını usb'ye AT.
Sıfırlayan bastım zaten bütün dosyaları kaldır dedim sonra yüklendikten sonra hoşgeldiniz yazısı geldi sonra hata verdi kapandı tekrar açtığım da bu hata geldiBen sıfırla dedim. Windows kurulumunda da hata var.
USB var ise W10 ISO dosyasını indirip yazdır.Laptop var sadece Windows 10 usb yok
Bios güncellemesini windowstan yapmayacaksın ayrıca temiz kurulum bu değilAlıntıyı görüntüleinşallah bir sıkıntı çıkmaz sıfırlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayara girebilsem yapıcam girilmiyor açılıyor masaüstü geliyor 10sn sonra kapanıyor birde o dosyaya nasıl güncelleme yapıcam her hangi bir exe dosyası yok tam bilmiyorum
Nasıl yapıcağım özelden anlatma şansınız varmıUSB var ise W10 ISO dosyasını indirip yazdır.
Nasıl güncelleyebilirim biosu bir dosya var ama exe dosyası gibi bir şey değilBios güncellemesini windowstan yapmayacaksın ayrıca temiz kurulum bu değil
Galiba bios güncelleniyorBios güncellemesini windowstan yapmayacaksın ayrıca temiz kurulum bu değil
bios exe dosyası ile güncellenmez, anakartınızın modelini girip laptoptan bios sürümünü USB'ye atınNasıl yapıcağım özelden anlatma şansınız varmı
Nasıl güncelleyebilirim biosu bir dosya var ama exe dosyası gibi bir şey değil
bios exe dosyası ile güncellenmez, anakartınızın modelini girip laptoptan bios sürümünü USB'ye atın
sonra bios nasıl güncellenir videosu izleyip yapın,
sizin anakartınıza göre bir video buldum