Neler Yeni

Öneri Cloud 2 Kulaklığım Kırıldı Kulaklık Tavsiyesi Lazım

Cihangir

80+ Gold
kablolu olmasa memnundum uzun süredir zaten hiç şikayetim olmadı kulaklıktan sadece biraz ağır ve kablolu olması beni yoruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam güzel kulaklıkta bu da deri ped ya kumaş pedli lazım bana terleme yapmaması için :/
sony leri merak ediyorum denemek lazım

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Kafana taktığın bir cihaza nasıl bu kadar zarar vermeyi başardın?
kablosu kendi kendine oldu ses kartının klipsini masamın kulaklık askısına takıyordum uzun geliyordu kablo ve dolanıyordu diye kulaklığın demirinin girdiği o plastik kısımlar kendi kendine oldu hatta kulaklığın kafaya değen derileri dökülüyordu bantladım etraf deri olucak diye son direnişimi verdim kulaklıkla attığım falanda yok yani anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

sony leri merak ediyorum denemek lazım
ben mağazada xm5 denedim yani aşırı iyi kulaklıktı müzik içindi tabi oyun için değildi parayı verdikten sonra kaliteyi veriyor sony onu gördüm ama deri pedleri kullanıyorlar hep ses izalasyonu için onunda en büyük eksisi terletmesi onada ben katlanamıyorum

Chaospain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hakan Çağıl
Corsair HS80 var hem çok rahat hemde performansı çok iyi
Tek negatif kuşku 20 saat gibi bir kullanım süresi var Wireless’te ama beni 2-3 gün götürüyor

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Corsair HS80 var hem çok rahat hemde performansı çok iyi
Tek negatif kuşku 20 saat gibi bir kullanım süresi var Wireless’te ama beni 2-3 gün götürüyor
20 saat benim için sorun değil ben hergün şarjada takarım dert değilde benim için önemli olan pedler kumaş ped var mı bunda var ama sorun şu bunda da stok yok bide o fiyat ne ya tek kişi satıyor hepsiburada da 13 bin 800 tl çok üst bir fiyat kafamdakine göre bu fiyatı verirsem uzaya çıkmam lazım kulaklıkla :D

brsokcu

80+ Bronze
Cloud 2 de kullandim suan alpha s kullaniyorum rahatlik olarak cloud 2 yi 2-3 e katlıyor. Kumas padi de çok iyi sadece ses karti cacık sesi az veriyor. Araştırmalarim sonucu ses duzeyini kulak sağlığını bozmayacak sekilde ayarladiklarini söylüyorlar o yüzden alpha s + cloud 2 ses karti kullanıyorum baya memnunum

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Enis Solak
Pedler deri olmasa bakardımda deri ped olunca direk eliyorum kulaklığı hocam :/
Beyaz olanda 7k siyah olanda 4k yazıyor ama anlayamadım bir bak istersen, bunun pedleri kumaştı.

Top Bottom