Neler Yeni

Yardım cloud 2 kulaklığımın ses kartı bozuldu

Volkan:/

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan
dostlar ses kartına geçen sene kahve dökülmüştü bende kolonya kutusuna daldırmıştım bayadır sorun yoktu fakat şimdi sorun oluyor ilk başta bilgisayarım bozuk sanıyordum ta ki kardeşimin sistemde test edene kadar meğer ses kartım bozukmuş amazondan almıştım garantisi bitti ama ücretli değişim mümkün olur mu yada ücretli tamir ettirsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostlar ses kartına geçen sene kahve dökülmüştü bende kolonya kutusuna daldırmıştım bayadır sorun yoktu fakat şimdi sorun oluyor ilk başta bilgisayarım bozuk sanıyordum ta ki kardeşimin sistemde test edene kadar meğer ses kartım bozukmuş amazondan almıştım garantisi bitti ama ücretli değişim mümkün olur mu yada ücretli tamir ettirsem
ses kartı yerine stinger ın uzatıcısından alayım diyorum sizce mantıklı mı ses kartı satılmıyor 2.elde var 800 1200 arası

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
MURAT GÜLLÜ
Hocam sarı sayfada filan satıyorlar oradan bakıp alabilirsin.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan
Haklısınız sizde ne diyeyim. Birde farklı marka ses kartları var. ugreen filan bi onlara bakın.
Direkt düz kablo alayım dedim anakartım güzel takınca ses kartından daha net bir ses alıyordum. O yüzden stinger ın düm düz kablosu mantıklı geldi

Haklısınız sizde ne diyeyim. Birde farklı marka ses kartları var. ugreen filan bi onlara bakın.
Şimdiye kadar tek artısını gördüm ses kartının mic sesi ve mic kapatma bu kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
MURAT GÜLLÜ
Direkt düz kablo alayım dedim anakartım güzel takınca ses kartından daha net bir ses alıyordum. O yüzden stinger ın düm düz kablosu mantıklı geldi

Şimdiye kadar tek artısını gördüm ses kartının mic sesi ve mic kapatma bu kadar
ugreen markanınmı?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan

oEnesQlf

80+ Silver

ses kartı yerine stinger ın uzatıcısından alayım diyorum sizce mantıklı mı ses kartı satılmıyor 2.elde var 800 1200 arası
Bunu alabilirsin ya da ugreen uzatma kablosu+ayırıcı alabilirsin cloud 2 nin ses kartı o kadar da iyi değil

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan
Top Bottom