Neler Yeni

Cloud 2 mi ? Void Elite mi ?

satakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Ak
Merhaba kulaklık alıcam fakat kararsız kaldım 2 model arasında.Şuan Gamepower mıhawk kullanıyorum ve kaliteli bir kulaklık almak istiyorum
Şuan almak istediğim 2 model arasında kaldım
Corsair Void Elite ve Hyperx Cloud 2
Hangisini önerirsiniz ve neden ? Daha iyi model dediğiniz varsa ve belirtirseniz ayrıca teşekkür ederim

Cihangir

80+ Gold
Corsair void elite kullanıyorum ekolayzer ayarı berbat sesler diper kulaklıklara göre biraz az gamepower medusa kullandım onun sesi daha iyi. Razer Blackshark v2 x alabilirsin

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,391
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Cloud-II.

kırmızışarapp

80+ Silver
Cloud 2 kullandım güzel kulaklık. Onun dışında Razer Blackshark v2 x güzel diyiyorlar.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Blackshark V2X ile Cloud 2 arasında takıldım bende, V2X'te ses kartı bulunmuyor bundan dolayı anakart kötüyse verimli performans alınamayabilir. Benim anakartımda çok sağlıklı olmadığından Cloud 2 alacağım muhtemelen.

satakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Ak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Blackshark V2 x e baktım fakat dip ses var gibi.Cloud 2yi herkes öneriyor bende merak ediyorum hiç kullanma fırsatım da olmadı

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Cloud 2 kullandım öneririm.

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Void elite wireless kullanıyorum, eq ayarlarıyla oynadıktan sonra ses kalitesi daha iyi olmaya basladi, kendi eq ayari biraz kotu gibi.
icue kurduktan sonra sesi %100 yaptığımda dip ses geliyor ama beni rahatsız etmiyor oyun oynarken fark etmiyorum, çözmeye uğraşmadım.
Tasarımı çok hoş, kulak pedi terletmiyor beni.
Cloud 2 kullanmadım, benim görüşlerim bunlar, kararınızı verebilirsiniz.

Cloud 2 kullanan arkadaslarin goruslerini aldiktan sonra kararınızı verebilirsiniz, ben öneriyorum cok hos kulaklık.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Blackshark V2 x e baktım fakat dip ses var gibi.Cloud 2yi herkes öneriyor bende merak ediyorum hiç kullanma fırsatım da olmadı
Cloud 2'de dip ses var kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba kulaklık alıcam fakat kararsız kaldım 2 model arasında.Şuan Gamepower mıhawk kullanıyorum ve kaliteli bir kulaklık almak istiyorum
Şuan almak istediğim 2 model arasında kaldım
Corsair Void Elite ve Hyperx Cloud 2
Hangisini önerirsiniz ve neden ? Daha iyi model dediğiniz varsa ve belirtirseniz ayrıca teşekkür ederim
İkisini kullandım bence çok bi fark yok ikisindede dip ses mevcut , mikrofon olarak corsair daha iyi fakat cloud 2 alman daha iyi olur gibi sesi daha kaliteli bence

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Bende dip ses yoktu. Çok temiz ses veriyor birde oyunda ses kasmak için birebir. Sadece EQ ayarı yapılmıyor.
3-4 tane cloud 2 kullandım kronik bir sorun dipses cloud 2'de , sesli ortamda kullandıysan duymamış olabilirsin, Windowstan sesi %72 veya üstüne getirince dipses başlıyor .

Kronik ve hepsinde var eminim kendim defalarca kez kullandım ayrıca arkadaşlarımdada vardı onlarda aynı sorunla karşılaştı , forumdada görebilirsin bu sorunu , kaliteli bir anakart veya seskartı ile kullanmazsan zaten çoğu kulaklıkta dipses oluyor cloud 2'dede var.

3-4 tane cloud 2 kullandım kronik bir sorun dipses cloud 2'de , sesli ortamda kullandıysan duymamış olabilirsin, Windowstan sesi %72 veya üstüne getirince dipses başlıyor .

Kronik ve hepsinde var eminim kendim defalarca kez kullandım ayrıca arkadaşlarımdada vardı onlarda aynı sorunla karşılaştı , forumdada görebilirsin bu sorunu , kaliteli bir anakart veya seskartı ile kullanmazsan zaten çoğu kulaklıkta dipses oluyor cloud 2'dede var.
Ama ses olarak daha kaliteli ve daha net bence

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Cloud 2'de dip ses var kanka

İkisini kullandım bence çok bi fark yok ikisindede dip ses mevcut , mikrofon olarak corsair daha iyi fakat cloud 2 alman daha iyi olur gibi sesi daha kaliteli bence
arkaşımda var baya bir kullandım dip ses felan yok hiç çok temiz ses veriyor fury x kablosuz kullanıyorum onda dip ses var ama cluad 2 hiç öyle bir sorun yaşatmadı

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
arkaşımda var baya bir kullandım dip ses felan yok hiç çok temiz ses veriyor fury x kablosuz kullanıyorum onda dip ses var ama cluad 2 hiç öyle bir sorun yaşatmadı
Kanka anakartı kalitelidir veya sen fark etmemişsindir yoksa var eminim çok fazla deneyimim var kulaklıklar konusunda , dipses genelde giriş- orta seviye anakartlarda oluyor, bende arctis 5 var şuan ondada dipses var anakart ile alakalı diye düşünüyorum.

Top Bottom