Neler Yeni

Yardım Cloud 2 ses gitmiyor

Uskan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
YUSUF İSLAM YILDIRIM
daha yeni aldım ses kartını alan taktım ama olmuyor ses karşıdan geliyor benden gitmiyor acil yardım ederseniz sevinirim

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,261
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Yandan kapatılmış olabilir, yanında tuşu var, sesi kısılmış olabilir. Giriş ve çıkış Cloud II yerine başka bir aygıt seçilmiş olabilir. Her şey normalse usb ucunu sök çıkar düzelir.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Ses kartına jak girişinden kablo takıyorsun ya o jaka iyice bastır tam girsin. O jak tam girmediği zaman genelde sadece kulaklık partı çalışıyo aynı şeyi logitech g pro da da yaşadım. Eğer bu dediğim olmuyorsa bunun aynısını kulaklığa taktığın mikrofonun jakıyla da dene

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Ses kartından mikrofon ayarına bak. Ayrıca ses kartına jak girişi tam oturmuş mu diye kontrol et. Ben de ilk aldığımda ses gitmiyordu, meğerse jakı tam oturtamamışım.

Uskan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
YUSUF İSLAM YILDIRIM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yandan kapatılmış olabilir, yanında tuşu var, sesi kısılmış olabilir. Giriş ve çıkış Cloud II yerine başka bir aygıt seçilmiş olabilir. Her şey normalse usb ucunu sök çıkar düzelir.
denedim olmuyor önceki artics 3 kulaklığımda da bir anda ses gitmemeye başlkadı bundaki sorun ne anlamadım
ses kartını taktım sonra usb taktım pcye 7.1 simgesine bastım olmadı

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
denedim olmuyor önceki artics 3 kulaklığımda da bir anda ses gitmemeye başlkadı bundaki sorun ne anlamadım
ses kartını taktım sonra usb taktım pcye 7.1 simgesine bastım olmadı
kanka cloud micinde normal konuşmayı pek algılamıyo bi tık yüsek sesle konuşman gerek olmuyosa öyle değilse pcnin ses kartında sorun olabilir sağlam olduğundan emin olduğun bi kulaklıkla dene istersen ve kullandığın uygulama nedir

Uskan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
YUSUF İSLAM YILDIRIM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka cloud micinde normal konuşmayı pek algılamıyo bi tık yüsek sesle konuşman gerek olmuyosa öyle değilse pcnin ses kartında sorun olabilir sağlam olduğundan emin olduğun bi kulaklıkla dene istersen ve kullandığın uygulama nedir
kanka pcnin ses kartında sorun olabilir mi bilmiyorum ses kartıda var mı bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

discord

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Ömer Keskin
Aynı kulaklık bende var alalı 1 ay oldu mikrofonu çalıştıramadım bir türlü. Denetim masası , aygıt yöneticisinden her türlü ayarı yaptım ama lâkin çalıştıramadım. Konuyu yakından takip edicem.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
kanka pcnin ses kartında sorun olabilir mi bilmiyorum ses kartıda var mı bilmiyorum

discord
kanka bi google da test et orada ses gelirse discorddan kaynaklı ama oradada ses gelmez ise mic i çalışan emin olduğun kulaklık tak windowsdan falan onun seçili olduğundan emin ol sonra test et yine ses gelmezse pc nde bir sorun olabilir dediklerimi demeneni öneririm bir dene emin ol

Aynı kulaklık bende var alalı 1 ay oldu mikrofonu çalıştıramadım bir türlü. Denetim masası , aygıt yöneticisinden her türlü ayarı yaptım ama lâkin çalıştıramadım. Konuyu yakından takip edicem.
kanka cloud un mic i bir değişik gürültü engelleme var ama fazla kaçımışlar sanırsam :D sadece basslı sesleri alıyor mesela a e falan derken patlamaları alıyor başka almıyor adam akıllı anca yüksek ses konuşucaksın o zaman algılıyor dediğim gibi bi test falan et sorunun devam ediyosa baktın kulaklıkdan kaynaklı hyperx garantisine yolla garantisi güzel çalışıyor arızalı ise yenisini göndreceklerdir ama bi yüksek sesle konuş birde kulaklığı 7.1 sürücüsüz tak o zaman mic çalışıyor mu ona bak

discord
kanka sende 7.1 sürücüsü olmadan bi tak öyle dene istersen o zaman algılayacak mı birde ona bak derim

Uskan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
YUSUF İSLAM YILDIRIM
kanka bi google da test et orada ses gelirse discorddan kaynaklı ama oradada ses gelmez ise mic i çalışan emin olduğun kulaklık tak windowsdan falan onun seçili olduğundan emin ol sonra test et yine ses gelmezse pc nde bir sorun olabilir dediklerimi demeneni öneririm bir dene emin ol

kanka cloud un mic i bir değişik gürültü engelleme var ama fazla kaçımışlar sanırsam :D sadece basslı sesleri alıyor mesela a e falan derken patlamaları alıyor başka almıyor adam akıllı anca yüksek ses konuşucaksın o zaman algılıyor dediğim gibi bi test falan et sorunun devam ediyosa baktın kulaklıkdan kaynaklı hyperx garantisine yolla garantisi güzel çalışıyor arızalı ise yenisini göndreceklerdir ama bi yüksek sesle konuş birde kulaklığı 7.1 sürücüsüz tak o zaman mic çalışıyor mu ona bak

kanka sende 7.1 sürücüsü olmadan bi tak öyle dene istersen o zaman algılayacak mı birde ona bak derim
7.1 sürücüsü derken anlamdım knk bide bence bu kulaklık çalışıyor ama benim ses kartında sorun olabilir artics3 de ses bir anda gitti gelmedi

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
7.1 sürücüsü derken anlamdım knk bide bence bu kulaklık çalışıyor ama benim ses kartında sorun olabilir artics3 de ses bir anda gitti gelmedi
kanka hani 3.5mm jak girişini uzatma ve 7.1 yerine bağlıyosun ya onu diyorum ve ses kartında sorun olabilir ama bi dediğimi yap cloud u kendi ses kartına bağlama direkt pc ye jak ile bağla ses gelmezse senin ses kartında sorun olabilir birde masaüstü mü laptop mu masaüstüyse anakart modelin nedir

Uskan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
YUSUF İSLAM YILDIRIM
kanka hani 3.5mm jak girişini uzatma ve 7.1 yerine bağlıyosun ya onu diyorum ve ses kartında sorun olabilir ama bi dediğimi yap cloud u kendi ses kartına bağlama direkt pc ye jak ile bağla ses gelmezse senin ses kartında sorun olabilir birde masaüstü mü laptop mu masaüstüyse anakart modelin nedir
3.5mm mi bilmiyorum ama normal olarak bağlayınca hiç ses gelmiyor anakart:b250m

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
3.5mm mi bilmiyorum ama normal olarak bağlayınca hiç ses gelmiyor anakart:b250m
birde şöyle dene cloud u telinde jak girişi varsa mici takılı şekilde bağla sesini kayıt et bir kısık sesle konuş bi normal bide normalin az üstünde kesme yapıyor mu yapmıyor mu bi test et eğer hepsinde sıkıntısızsa senin kendi ses kartında yada cloud un yanında gelen 7.1 sanal ses kartında sorun olabilir ama artics 3 ün bir anda sesinin gitmesi senin kendi ses kartında bir sorun olabileceğine işaret kanka mici telde denemeyi sende dene @AlphaOMG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,853
Üyeler
164,922
Son üye
ersever.
Top Bottom