Neler Yeni

Cloud 2 sizce alınır mı?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
Arkadaşlar ben uzun zamandır düzgün bi kulaklık kullanmıyordum, YKS bitti ve biraz kendimi şımartiyim dedim. Az da olsa yayın işine de girmek istiyorum ve bunu hem oyun için hem de dışarıda ve evde müzik dinlemek için kullanmak istiyorum. 850 tl gibi bir bütçem var ve aşabileceğimi zannetmiyorum. Ses kalitesini ve genel malzeme kalitesini beğendiğimden tercih ettim ve arcticslere çok da sıcak bakmamakla birlikte 850tl ye daha iyi kesinlikle onu al diyeceğiniz bir kulaklık var mı?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Blackshark V2 al veya Creative Soundblaster H6 al.
Malzeme kalitesi benim için önemli, kulaklıklara çok da iyi baktığım söylenemez ama Cloud stinger bile bana 1.5 sene dayanmıştı. Ayrıca bu tip padleri hiç sevmiyorum. Kepek sorunu olan bi isnanım ve çok çabuk kirleniyorlar benim için.

LowRPM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Enes Ersoy
Malzeme kalitesi benim için önemli, kulaklıklara çok da iyi baktığım söylenemez ama Cloud stinger bile bana 1.5 sene dayanmıştı. Ayrıca bu tip padleri hiç sevmiyorum. Kepek sorunu olan bi isnanım ve çok çabuk kirleniyorlar benim için.
Her iki kulaklığında gayet iyi malzeme kalitesi var. Kumaş pad olması kulağınızı terletmez. O zaman bunu öneririm;

OUTRA

80+
Marka takıntın yoksa Drop Plus alabilirsin. Mikrofon kalitesini çok beğeniyorum, gayet güzel ses de kasabiliyorum rekabetçi oyunlarda. Bassları çok kuvvetli değil sadece ama ekolayzer felan yapabiliyorsun. Mutlaka alma diyen olur bu kulaklığı ama fiyat performans olarak rampage`in en iyi kulaklığı bence. İncelemelerine de bakabilirsin.
Edit: 850 tl bütçesi olan biri için bu kulaklığı önermem fütursuzca oldu, üzgünüm.

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
Marka takıntın yoksa Drop Plus alabilirsin. Mikrofon kalitesini çok beğeniyorum, gayet güzel ses de kasabiliyorum rekabetçi oyunlarda. Bassları çok kuvvetli değil sadece ama ekolayzer felan yapabiliyorsun. Mutlaka alma diyen olur bu kulaklığı ama fiyat performans olarak rampage`in en iyi kulaklığı bence. İncelemelerine de bakabilirsin.
Edit: 850 TL bütçesi olan biri için bu kulaklığı önermem fütursuzca oldu, üzgünüm.
bizzat ben de kullanıyorum ama 850tl bütçem olsa gerçekten almam çünkü malzeme kalitesi olarak cloud 2'ye asla erişemez

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
Evet haklısın, kesinlikle cloud II kalitesini geçemez. Ama yiğidi öldür hakkını yeme :)
Peki blacksharkın malzeme kalitesi nasıl cloud 2 ye göre? Çünkü gerçekten en önemsediğim şeylerden biri. Ayrıca rekabetçi oyunlardan çok müzik ve tekli oyunculu oyunlar için kullanıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edit: 850 TL bütçesi olan biri için bu kulaklığı önermem fütursuzca oldu, üzgünüm.
Marka takıntısı değil ama daha çok bu kulaklığı çok uzun süre kullanıcam ve kulaklıklara nazik davranmadığımdan çok, kaliteli olmasını isterim

LowRPM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Enes Ersoy
Peki blacksharkın malzeme kalitesi nasıl cloud 2 ye göre? Çünkü gerçekten en önemsediğim şeylerden biri. Ayrıca rekabetçi oyunlardan çok müzik ve tekli oyunculu oyunlar için kullanıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marka takıntısı değil ama daha çok bu kulaklığı çok uzun süre kullanıcam ve kulaklıklara nazik davranmadığımdan çok, kaliteli olmasını isterim
7.1'i olarak çok iyi. Kumaş pad kullanıyor, THX 7.1 mevcut, mikrofon kalitesi gayet iyi ve Titanyum sürücüsü var. Öneririm.

Salwador

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mert
Cloud 2'de kronik dip ses oluyor bilginiz olsun. 2 adet denedim ikisinde de vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,731
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom