Neler Yeni

Cloud 2 sizce alınır mı?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes

real1ty

80+ Bronze
Cloud2 alırsan bir sorun oldugunda direk bana yazabilirsin veya etiketleyebilirsin bir konuya
Edit: Kurban bayramını bekle büyük ihtimal indirim olur, 700'e al kaçırma. Hem yanında kadife pedler de geliyor ek olarak, ayrıca internetten de ped alabiliyorsun 100 tl ye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dip ses sorunu nedir?
Cızırtı degil hıss gibi bir ses geliyor arkadan, hışırtı yani

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
Cloud2 alırsan bir sorun oldugunda direk bana yazabilirsin veya etiketleyebilirsin bir konuya
Edit: Kurban bayramını bekle büyük ihtimal indirim olur, 700'e al kaçırma. Hem yanında kadife pedler de geliyor ek olarak, ayrıca internetten de ped alabiliyorsun 100 TL ye.

Hmm ne kadar sıklıkla görülüyor peki Cloud 2 lerde biliyor musunuz? Ayrıca Arctic 7 ler için kumaş olmayan padler almak mümkün mü?

Alınır ama 850TL'ye değil.

Cızırtı.
O civara hem cidden cloud 2 gibi sağlam, dışarıda rahat kullanabileceğim ve müzik kalitesi de fena olmayan başka kulaklıklar var mı?

HoYeon Jung

80+ Gold
Hmm ne kadar sıklıkla görülüyor peki Cloud 2 lerde biliyor musunuz? Ayrıca Arctic 7 ler için kumaş olmayan padler almak mümkün mü?

O civara hem cidden cloud 2 gibi sağlam, dışarıda rahat kullanabileceğim ve müzik kalitesi de fena olmayan başka kulaklıklar var mı?
Çok yüksek ihtimal vardır ama benim kulaklıklar ile aram yok.

real1ty

80+ Bronze
Cloud2'lerin neredeyse hepsinde %70'i geçince dip ses oluyor. Ben aldığımda maalesef her ses seviyesinde dip ses oluyordu, bir de sesi kapatsam bile arkada hiç bitmeyen kücük bir hışırtı vardı, iade ettim. Arctis 7 deri ped göremedim internette.

Salwador

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mert
Cloud2'lerin neredeyse hepsinde %70'i geçince dip ses oluyor. Ben aldığımda maalesef her ses seviyesinde dip ses oluyordu, bir de sesi kapatsam bile arkada hiç bitmeyen kücük bir hışırtı vardı, iade ettim. Arctis 7 deri ped göremedim internette.
Hocam aynı sorun aldığım iki üründe de var bu sorun ses kartından oluyor sanırım. Sen de sorunu çözemedim sanırım. Arctis 5 İstiyorumda şöyle amazon güzel Bi indirim yapsa da alabilsem ☺️

Edit: Kurban bayramını bekle büyük ihtimal indirim olur, 700'e al kaçırma. Hem yanında kadife pedler de geliyor ek olarak, ayrıca internetten de ped alabiliyorsun 100 TL ye.

Hocam selam tekrar. Üretici firma ile iletişime geçtim. Sonra Türkiye distribütörüne yönlendirdiler. Ürünü gönderin bakalım dediler ben ürünü göndermek istemedim şimdi ses kartını sadece istediler sorun varsa onu değişecekler. Sizce ses kartını değiştirdiklerinde sorun kalkar mı?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,727
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom