anwender4547
80+
- Reaksiyon skoru
- 112
Çıktığı günden beri kullanıyorum. Cloud 2 kalitesini wirelles hale getirmişler. Hiçbir sorun yaşamadım ben. Sorunuz olursa yanıtlarım: )
çıktığı zamanlarda almıştım benim unitte kopma problemi çıkmıştı yeniden yolladılar onda da çıkınca üst versiyonu ile değiştirmişlerdi geçenlerde alptvde rastladım anlık ses kesiliyor dedi daha sonra valorant profesyonel oyuncusu mach3n'de de rastladım aynı soyleme, ayrıca e sporda cloud 2 wireless değil de düz cloud 2 kullanılıyor genellikle. ayrıca ürün de diğer arkadaşin belirttiği dip ses problemi de çok karşılaşılan bir problem siz bilirsiniz fiyat iyi ama almayı tercih etmezdimbrom bu bilgi doğru mu öyleyse neden çoğu yayıncıda bu kulaklık var ve esporda en çok kullanılan kulaklık ?
sponsor ürünü olduğu için var bu kulaklıkalınır mı indirimini kovaladığım bir ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
brom bu bilgi doğru mu öyleyse neden çoğu yayıncıda bu kulaklık var ve esporda en çok kullanılan kulaklık ?
Hocam bu olay yüzünden kulaklığı değiştiren arkadaşlarım vardı. Evet böyle bir sıkıntısı da var.Arkadaşın dediği kopma olayını ilk defa duydum.