windows ses kaydedicisine bak.kulaklığı yeni aldım micrefonu nasıl aktif edicem yada çalışıyo mu nasıl test edicem bilmiyorum yardımcı olur musunuz
mikrofonu ayarlardan ayarlaman lazım birde ilk aldığın için mic yerine oturmuyor olabilir. biraz bastır oturttur.kanka ses gelmiyor ya kulaklığı takınca nasıl bi ayar felan yapmak lazım windows ayarlarında açık görünüyo her şey
ayarlarda açık görünüyo her şey micrefon tam takılı ışığa yanıyor hattamikrofonu ayarlardan ayarlaman lazım birde ilk aldığın için mic yerine oturmuyor olabilir. biraz bastır oturttur.
windows ayarlarından yapmıştım ben.ayarlarda açık görünüyo her şey micrefon tam takılı ışığa yanıyor hatta
sadece online uygulamada mı oluyor? kafayı yemelik durummuş valla. windowstan sorun gidericiyi çalıştırmayı deneyin. düzelir belkibaktımda açık hepsi kafayı yiycem yav
windowsun uygulamasındada gelmiyor aktif edemedik bi türlüsadece online uygulamada mı oluyor? kafayı yemelik durummuş valla. windowstan sorun gidericiyi çalıştırmayı deneyin. düzelir belki