Yardım Cloud 3 kablolu mu kablosuz mu alınmalı?

Reaksiyon skoru
107
Bütçe
4000
Dostlar biraz acileyiti var. Genelde lol ets2 cs arada valorant gibi oyunlar oynar büyük çoğunlukla video izlerim. Yani gündelik kullanım şeklinde olucak. Kablo takıntım biraz var. Fiyat farkına değer mi? Şuan güncel wiraless 4 bin TL.
Bu seviyede varsa önerileriniz bekliyorum

Dostlar biraz acileyiti var. Genelde lol ets2 cs arada valorant gibi oyunlar oynar büyük çoğunlukla video izlerim. Yani gündelik kullanım şeklinde olucak. Kablo takıntım biraz var. Fiyat farkına değer mi? Şuan güncel wiraless 4 bin TL.
Bu seviyede varsa önerileriniz bekliyorum
kablolu versiyonu fiyat olarak idare ederde wireles versiyonu yüksek fiyatlara satılıyor ve 4k demişsiniz şuan en uygunu 4.8k eğeer 4k ise düşünebilirsiniz

kablolu versiyonu fiyat olarak idare ederde wireles versiyonu yüksek fiyatlara satılıyor ve 4k demişsiniz şuan en uygunu 4.8k eğeer 4k ise düşünebilirsiniz
N11 kuponum ile 4.3k ya geliyor. Kronik falan yaşar mıyım acaba

N11 kuponum ile 4.3k ya geliyor. Kronik falan yaşar mıyım acaba
pek yok ya kopma sorunları echo ve bass sorunları ses tutarsızlığı sürücü sorunları olabiliyor ama bu dediklerimi nadir şeyler genel olarak olsa bile yazılımıyla çözülebilecek şeyler bunlar harici büyük bir kronik olmaması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,285
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri