Neler Yeni

Cloud 3 ses kalitesi çok kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Faruk Ağar
Bugün kablolu HyperX cloud 3 elime geçti ama ses kalitesi aşırı kötü Battlefield 1 vb oyunlarda efektler aşırı rahatsız edici nasıl bir çözüm yolu bulabilirim lütfen yardımcı olun.

taahaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
taha
onun driverları var onları indir

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Jiyu
bende de cloud 2 core wireless var valorant oynarken ses kasamıyorum..
oyuncu kulaklığı diye aldım ama rakibin , takım arkadaşlarının sesini ayırt edemiyor.
Takımdakiler rakip arkanda diyor , bana ses gelmiyor bile :(
Hyper x negautiy uygulaması var bir bak istersen , onu yüklemiştim ama şu an yüklü değil.
Son olarak kulaklık girişini anakart ubs yerine tak belki çözülür
Mesaj otomatik birleştirildi:

onun driverları var onları indir
cloud 2 core wireless'ın da var mı nasıl anlayacam

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Faruk Ağar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de cloud 2 core wireless var valorant oynarken ses kasamıyorum..
oyuncu kulaklığı diye aldım ama rakibin , takım arkadaşlarının sesini ayırt edemiyor.
Takımdakiler rakip arkanda diyor , bana ses gelmiyor bile :(
Hyper x negautiy uygulaması var bir bak istersen , onu yüklemiştim ama şu an yüklü değil.
Son olarak kulaklık girişini anakart ubs yerine tak belki çözülür

cloud 2 core wireless'ın da var mı nasıl anlayacam
Uygulamadaki ekolayzır ayarı iğrenç sesleri patlatıyor DTSX açıncada daha iğrençleşiyor eski kulaklığım havit 2002p çöpü daha iyidi.

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
Bugün kablolu HyperX cloud 3 elime geçti ama ses kalitesi aşırı kötü Battlefield 1 vb oyunlarda efektler aşırı rahatsız edici nasıl bir çözüm yolu bulabilirim lütfen yardımcı olun.
Ne yaparsan yap güncellemeden yap. Güncelleme geri alınamıyor. Ben sırf bu yüzden cihazı değişime yolladım. Şuanda yeni cihazı kullanıyorum herhangi bir problem yok. Bariz bir problem hissediyorsan değişime gönder.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Faruk Ağar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yaparsan yap güncellemeden yap. Güncelleme geri alınamıyor. Ben sırf bu yüzden cihazı değişime yolladım. Şuanda yeni cihazı kullanıyorum herhangi bir problem yok. Bariz bir problem hissediyorsan değişime gönder.
0 cihaz nasıl yani anlamadım.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Eq yada dolby atmos ayarı yap telefondayım aramıyorum reddite vardı forumda öyle bir konu var

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Merlin

yt videosunda equalizer ayarı var ben de kullanıyorum

Gurkanpiro

80+ Platinum

yt videosunda equalizer ayarı var ben de kullanıyorum
yalnız dolby atmos 42 tl olması lazım bir seferlik alınıyor

Bay Moris

80+
Nasıl ses kasamıyorsunuz anlamıyorum. 400 liralık Fribykulaklıkla, 2024 Ağustos ayından CSGo2 seçkin satın aldım. Yıl sonuna kadar dünya generali olup madalya aldım. Ses kastım, info verdim. Her işimi gördüm. Pahalı kulaklıklardan konfor olarak tabii ki fark var ama çok pahalı kulaklıklar. Kampanyalı bir fırsat gelirse konforlu bir kulaklıkla değiştirmeyi düşünüyorum ama acelem yok, çalıyor ve işimi görüyor.. Bf1, Hell Let Loose, İsonzo oynuyorum bu arada.

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    298.7 KB · Hit: 3
Son düzenleme:
Top Bottom