kendi driverini kur oradan ayar çek ngenuity adı.Cloud 3 aldım ama ayak sesleri az silah sesleri çok yüksek geliyor. Kendim ateş ederken falan aşırı fazla ses geliyor ama oyunun kendi sesi ayak sesleri az geliyor nasıl çözerim?
Hangi ayarları yaptınızCloud 3 aldım ama ayak sesleri az silah sesleri çok yüksek geliyor. Kendim ateş ederken falan aşırı fazla ses geliyor ama oyunun kendi sesi ayak sesleri az geliyor nasıl çözerim?
Çok mu kötü kulaklık yaİade ettim ya hatırlamıyorum.
Alacaktım pazartesi günü indirimdeydi vazgeçtim çok kötü yorumu var diye ne alabilirim başka kaliteli kulaklık varmıEğer almadıysan bulaşma derim.
Siz ne kullanıyorsunuz birde forumlarda yeni çıkan markaları çok öneriyorlar bir taneside Machenike GX30 Pro Tri-Mode Siyah Gaming Kulaklık buCS'de ki sesler değişti ufak çaplı. O Yüzden bi farklılık hissedilebilir bu konuda.
C3 2.5 - 3.5K Arasında gayet iyi kulaklık. Farklı alternatif olarak corsair, steelseries falan var.
Rakip olarak logitech g pro x var, onunda fiyatı c3 ile çok alakasız.
1.5 - 2 Yıldır Cloud III Kablolu kullanıyorum, tüm sesleri net duyabiliyorum.Siz ne kullanıyorsunuz birde forumlarda yeni çıkan markaları çok öneriyorlar bir taneside Machenike GX30 Pro Tri-Mode Siyah Gaming Kulaklık bu
Film performansı çok kötü diyen var doğru mu birde hikayeli oyunlar oynarım,FPS oyunlarında adamın nerde olduğunu anlamak çok Zor diyenler var YouTube videolarında ve forumlarda ben bir hata yaptım siz yapmayin gibi yazılar var bende bu yüzden vazgeçmiştim sizce ne derece doğru bunlar1.5 - 2 Yıldır Cloud III Kablolu kullanıyorum, tüm sesleri net duyabiliyorum.