Neler Yeni

Yardım Cloud 3 wiresles mi blackshark v2 pro 2023

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
Bu konuda arada kaldım 😂 sadece nerden alsam diye zaten n11 de sadece kırmızı kalmış. Bende kırmızı dhaa hoş göründü gözüme. Keşke beyaz olsa diğer ekipmanları klavye mouse ve kasayı beyaz olacak. Masada beyaz. Monitörler siyah sadece bide mouse pad keşke kulaklıkta beyaz olsaydı 😂
beyaz ise
bu ikisine de bakabilirsin

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
beyaz ise
bu ikisine de bakabilirsin
Hoşuma gitmedi kötü duruyor ama yinede teşekkür ederim

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Shoto Todoroki
Bu iki kulaklıktan birisni alıcam. Genel olarak şu son sıralar tft oynayıp yandan da yayıncıları veya film izliyorum. Ama ara arada oturup try hard fps oynuyorum. Hangisini almalıyım. Fiyat farkı 2 kat oynuyor arasında ?
hyperx de bazı ergonomik ve yazılımsal kronik sorunlar var diye biliyorum razer daha sorunsuz gibi ama üzmez bence ikiside.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
hyperx de bazı ergonomik ve yazılımsal kronik sorunlar var diye biliyorum razer daha sorunsuz gibi ama üzmez bence ikiside.
Hyperx 3.250 tl razer 6000 civarı ondan sordum 😂

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Shoto Todoroki
Hyperx 3.250 tl razer 6000 civarı ondan sordum 😂
evet aradaki fiyat farkı çok fazla. fiyat performansa göre oranlarsak hyper x ezer geçer. eğer film ve müzikler için de kullanılıcaksa razer daha iyi iş çıkarır ama fiyata baktığımızda blackshark v2 pro nova 5 nova 7 ye falan rakip olur.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
evet aradaki fiyat farkı çok fazla. fiyat performansa göre oranlarsak hyper x ezer geçer. eğer film ve müzikler için de kullanılıcaksa razer daha iyi iş çıkarır ama fiyata baktığımızda blackshark v2 pro nova 5 nova 7 ye falan rakip olur.
Yani müzik dinlerimde öyle çokta bas olsun şöyle olsun demem genel olarak fps takarsam try hard oynuyorum. Haricinde bu aralar tft oynayıp yanda yayıncı izliyorum veya nadiren film ama onuda telefondan izliyoeum 😂 2 saat izleyemiyom pcden bir yerlerim ağrıyor yani

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Shoto Todoroki
Yani müzik dinlerimde öyle çokta bas olsun şöyle olsun demem genel olarak fps takarsam try hard oynuyorum. Haricinde bu aralar tft oynayıp yanda yayıncı izliyorum veya nadiren film ama onuda telefondan izliyoeum 😂 2 saat izleyemiyom pcden bir yerlerim ağrıyor yani
o zaman hyper x hocam. bende nova 5 ile arasında kalmıştım try hard fps oynamadığım için nova 5 tercih ettim. basslara çok takılmıyorsanız hyper x tercih edilebilir fiyatıda baya iyi şuan.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
o zaman hyper x hocam. bende nova 5 ile arasında kalmıştım try hard fps oynamadığım için nova 5 tercih ettim. basslara çok takılmıyorsanız hyper x tercih edilebilir fiyatıda baya iyi şuan.
Aynen blackshark v2 pro da düşündüm ama menteşeleri kırıldığını çok duydum o yüzden vazgeçirdi beni birde çokta vermk istemedim çok şükür bütçem var. Ama yinede gerek yok daha beyaz klavye ve mouse alıcam ve sonra beyaz kasa dizecem. 2 3 parçayı aldım 9800x3d fiyat düşmesini bekliyorm 😂

Top Bottom