Neler Yeni

Cloud Alpha S mi yoksa Logitech G733 mü ?

Apdare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerem Serdar
Merhabalar, Son gönderimde sizlerden kulaklık tavsiyesi istemiştim. Son 1,5 aya yakın süredir de kulaklık araştırıyorum. Kullanım amacım çoğunlukla oyun için olucak. Mikrofon kalitesi benim için önemli değil harici mikrofonum var. Hatta bu yüzden çıkabilir mikrofonu olmasını istiyorum. Uzun ömürlü olmasını ve tercihen kablosuz olmasını istiyorum. Bunların hepsi bakıldığında Logitech G733 de birleşiyor. Fakat gördüğüm kadarıyla piyasada şuan sadece mavi rengi var. Eğer satın alırsam bu renkten memnun kalacağımdan emin değilim. Ayrıca bu kulaklığı gerçekten detaylı şekilde araştırdım hafif, şık ve kablosuz olma özellikleri beni çekiyor. FAKAT amazon üzerinden tarafsız değerlendirme yapan ve ürünler inceleyen yabancı kişiler bu kulaklığın ses kalitesinin üzdüğünü ve fiyatına değmeyeceğini belirtmiş. Özellikle "40mm sürücüler yetersiz , Kullanışsız DTS, zayıf ses seviyesi ve PS4'te RGB'yi kapatmanın yolu olmayan yayıncılar için kullanışlı özel bir kulaklık" şeklinde bir yorum dikkatimi çekti (yorumun adresi). Bunlar göz önüne aldım ve bana göre garanti memnun kalacağım ve ekstrası olmasa da üzmeyecek kulaklıklar ürettiğini bildiğim hyperx markasının kulaklıklarını araştırdım. Cloud flight S için yorumlar fiyatına değmez şeklindeydi. Ben de cloud alpha s modeline baktım. Kablolu, Fps oyunlarında canavar, zamanla alışılabilecek ağırlığa sahip ve fiyatı g733 e göre daha uygun. Aynı zamanda markaya güvenim tam Bilgisayarım yokken internet cafede haftada 1 kere cloud 2 nin olduğu masaya otururken olan heyecanı asla unutamam. Bu konuda sizlere de danışmak istedim dostlar. Fikrinizi belirtirseniz çok mutlu olurum :)

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-

Apdare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerem Serdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Corsair virtuosoyu deneyimleme fırsatım oldu fakat ilk kullandığımda çok ağır gelmişti. Fakat malzeme kalitesine lafım yok tabii ki

Top Bottom