h80logitech g733 kablosuz ve steelseries arctis nova 5 kablosuz arasında kaldım kablosuz bi kulaklık almayı düşünüyorum hangisi sizce daha mantıklı?
Hocam 53mm sürücü var ama sesi az, yetersiz diyip iade eden çok gördümfps öncelik ise cloud 3 wireless
gerçi amaç müzik değilsede cloud 3 wireless
amaç sadece bilgisayar üzerinde oyun oynamak fakat hyperx cloud 2 kablolu kullanıyordum çok ağır hafif bir kulaklığa geçmek istiyorumfps öncelik ise cloud 3 wireless
gerçi amaç müzik değilsede cloud 3 wireless
bass konusunda bencede iyi değil ama ses kasma konusunda hiçbir problemle karşılaşmadımHocam 53mm sürücü var ama sesi az, yetersiz diyip iade eden çok gördüm
cloud 3 e az diyorlarsa g733 e neler neler demeleri gerekir ses yüksekliği açısından üstelik kullanıpta g733 e iyi diyene çok az rastladım sponsorlu kullananlar hariçHocam 53mm sürücü var ama sesi az, yetersiz diyip iade eden çok gördüm
cloud 3 wireless kullanıyorum kablolu olmadığı için öyle ağırlığını hissedeceğin ağırlık hissetmedim herkeste bir değildir tabi ama önceliklerine göre karar vermen daha iyi oluramaç sadece bilgisayar üzerinde oyun oynamak fakat hyperx cloud 2 kablolu kullanıyordum çok ağır hafif bir kulaklığa geçmek istiyorum