Neler Yeni

Cloud Core Vs Arctis 3

Caelius

80+ Silver
Ancak bazı kişiler dipses sorunu yaşıyor. Herkeste olmasa da yaşayanlar olduğunu bilmek lazım
Hocam eger oyle bi sorun yasarsam buyuk ihtimalle iade edemem hijyen aciisndan sizce risk almaya deger mi

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

Caelius

80+ Silver

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,851
İsim
Mert Metshi
Aslinda direk fury x alip gecmek istiyorum ama onerir misiniz
Bende var fury x biraz sorunları var

Ses tekerleğinden sesi fulleyince arkadan dıııııtttttttt sesi geliyor fullememek lazım

Ses tekerleğini çok az açınca da ses cızırtılı kötü geliyor

Ses tekerleğini ortalayıp windows üzerinden sesi açman lazım

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
iki kulaklık da fiyatına göre rezalet corsair olanı almanızı öneririm neden vazgeçtiniz tam olarak?

Caelius

80+ Silver
iki kulaklık da fiyatına göre rezalet corsair olanı almanızı öneririm neden vazgeçtiniz tam olarak?
Rtingsten baktim imaging 6.2 gorunuyodu ve goruntuleme ses kasma acisindan en onemli sey bu yuzden vazgectim ama boyle bi durum var mi geecekten

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam 799 TL degil uzerine tikladim 919 TL godteriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslinda direk fury x alip gecmek istiyorum ama onerir misiniz
Öneririm şu an indirime girdi 580 TL

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Rtingsten baktim imaging 6.2 gorunuyodu ve goruntuleme ses kasma acisindan en onemli sey bu yuzden vazgectim ama boyle bi durum var mi geecekten
hayır arctis 3'ten çok daha iyi ses kasılıyor baya fps oyunları için üreti iş kulaklık sitelerin çoğu versus gibi para ile çaşılıyor kim oarayaı verdiyse o marka kulaklıklar çok yüksek puan alıyor. SS reklamda en iyi marka türkiyede en iyi kulaklıkları üretiyormuş gibi bir algı oluşturmayo da başardı dünya genelinde de iyi sayılıyorlar türkiyede yayıncı buff'ı olunca daha bilgisiz insanlar nu kulaklıklara yöneldi ve tabii ki en ucuzunu aldılar bu sefer de çok sattığı için arctis 3 500'den 800 lere fırladı :D

Top Bottom