Önceki konulara bakarak bütçesinin olmadığını anlayabilirsinİkiside alınmaz. Bütçeniz nedir?
Hocam siz benim maddi durumumu ne bilebilirsiniz birsuru olay yasadim o tarihlerin uzerinden ve suan para toparlamaya calisiyorum.Önceki konulara bakarak bütçesinin olmadığını anlayabilirsin
Alıntıyı görüntüle
700 - 800İkiside alınmaz. Bütçeniz nedir?
Void elite imaging 6.2 yaziyodu arctis 3 8.1 rtings yanlis mi yazmis ozaman bilmedigimden soruyorum.İkisi de çok pahalı. Void elite ikisinden de iyi bu arada
Arctis 3 kullanıp void elite geçen biri olarak söylüyorum
Ben maddi durumuna laf mı attımHocam siz benim maddi durumumu ne bilebilirsiniz birsuru olay yasadim o tarihlerin uzerinden ve suan para toparlamaya calisiyorum.
Hocam arctisin tek artısı rahatlıkta bir tık önde. Ama başka artısı yok dediğin karşılaştırmayı bilmiyorum ancak arctis 3 o parayı etmez gerçekten.Hocam siz benim maddi durumumu ne bilebilirsiniz birsuru olay yasadim o tarihlerin uzerinden ve suan para toparlamaya calisiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
700 - 800
Mesaj otomatik birleştirildi:
Void elite imaging 6.2 yaziyodu arctis 3 8.1 rtings yanlis mi yazmis ozaman bilmedigimden soruyorum.
Way ünlü oldumÖnceki konulara bakarak bütçesinin olmadığını anlayabilirsin
Alıntıyı görüntüle
Evet daha iyi diyebilirimVoid elite ses kasma acisindan daha mi iyi ona gore aliyom
Hocam butceyi asiyorCloud 2 alıp geçin. Daha iyisi yok bu bütçede
HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.724,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
SjWay ünlü oldum
Ancak bazı kişiler dipses sorunu yaşıyor. Herkeste olmasa da yaşayanlar olduğunu bilmek lazımEvet daha iyi diyebilirim