Neler Yeni

Cloud Core Vs Arctis 3

Caelius

80+ Silver
hayır arctis 3'ten çok daha iyi ses kasılıyor baya fps oyunları için üreti iş kulaklık sitelerin çoğu versus gibi para ile çaşılıyor kim oarayaı verdiyse o marka kulaklıklar çok yüksek puan alıyor. SS reklamda en iyi marka türkiyede en iyi kulaklıkları üretiyormuş gibi bir algı oluşturmayo da başardı dünya genelinde de iyi sayılıyorlar türkiyede yayıncı buff'ı olunca daha bilgisiz insanlar nu kulaklıklara yöneldi ve tabii ki en ucuzunu aldılar bu sefer de çok sattıpı in arctis 3 500'den 800 lere fırladı :D
Acikladiginiz icin cok tesekkurler ozaman void elite alicam muhtemelen ama yinede biraz daha arastiricam.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Caelius

80+ Silver
dün vardı günlük indirimler çok oluyor Razer ürünlerde biraz beklerseniz yine olur.
Tamam hocam sagolun bisey daha sorucam void elitte bazen alieken sıkıntı cikabiliyomus hani hijyen acisindan iade falanda edemem ortada kalieim diye korkuyorum boyle bi durum yasanbilir mi

Caelius

80+ Silver
Ya bende sorun çıkmadı ama oladabilir o yüzden sana kesinlikle al diyemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İadede güvenebileceğin bir yer var ise oradan al
Hocam hepsiburada iade eder mi sizce

Caelius

80+ Silver
Satıcı kendisi ise sorun olacağını sanmıyorum. Bana müşteri hizmetleri iadede yardımcı olmuştu. Satıcıyla sorun yaşadığımda ürün bende kalmıştı param iade olmuştu
siz nerden almıştınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,369
Üyeler
165,671
Son üye
pcboy1245
Top Bottom