Neler Yeni

CLOUDFLARE WARP DISCORD SORUNU

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet
Eskiden bir sorun yoktu ama artık discord'a girince mesajlar yüklenemedi hatası alıyorum silip tekrar yükledim güncellemeleri denetledim ama sorun hala aynı +18 sitelere giriyor ama discroda gelince çalışmıyor sorun ne olabilir ? Bu arada proton vpn ile girince hiçbir sorun olmuyor ama proton yavaş olduğu için cloudflare kullanmak istiyorum

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,463
İsim
Baran Kut
Eskiden bir sorun yoktu ama artık discord'a girince mesajlar yüklenemedi hatası alıyorum silip tekrar yükledim güncellemeleri denetledim ama sorun hala aynı +18 sitelere giriyor ama discroda gelince çalışmıyor sorun ne olabilir ? Bu arada proton vpn ile girince hiçbir sorun olmuyor ama proton yavaş olduğu için cloudflare kullanmak istiyorum
O biraz da Cloudflare'ın problemi sanırsam. Discord'un belli başlı ürünlerine cevap veremiyor. Her zaman olan bir durum değil ama. Bazen çalışıyor, bazen çalışmıyor. Bugün bende de o sorun var mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buldum çözümünü. Discord'u tamamen kapa. Cloudflare açık kalabilir.

%Appdata% yaz.

Discord dosyasını sil. Sonra geri aç, hesabını giriş yap.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısmi çözüyor ama. Tümüyle kapatırsan aynı şeyi tekrar yapman gerekebilir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka oldu eyvallah da dns değiştirerek girdiğimde de sıkıntısız girebiliyorum 77.88.8.8 / 77.88.8.1 yaptığımda tarayıcı üzerinden şak diye açılıyor internet hızımda da sıkıntı olmuyor tek problem sadece tarayıcıda açılması, masaüstü uygulamasında giriş yapamıyorum şuna bi çözüm bulsak vpnlere falan gerek kalmayacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,971
Üyeler
165,098
Son üye
Ygmr48
Top Bottom