kertenbarıs
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhaba arkadaşlar.
forum.donanimarsivi.com
bu şekilde Windows'u etkinleştirdim lakin pek içime sinmedi. İnternette satılan 30 40 liraya OEM key almak istiyorum.
slmgr /upk
slmgr /cpky
kodlarını kullanarak kaldırdım ama ayarlarda etkinleştirme kısmında olan sorun gider kısmına bastığımda tekrar geliyor. Bundan tamamıyla kurtulma şansım yok mudur?(formatsız)
Veyahut üsteki kodları yazdıktan sonra herhangi bir OEM key kullanmam sorun olur mu?
Son olarak da şuanki haliyle Windows 11e yükseltirsem herhangi bir sorun ile karsılasır mıyım?
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...

slmgr /upk
slmgr /cpky
kodlarını kullanarak kaldırdım ama ayarlarda etkinleştirme kısmında olan sorun gider kısmına bastığımda tekrar geliyor. Bundan tamamıyla kurtulma şansım yok mudur?(formatsız)
Veyahut üsteki kodları yazdıktan sonra herhangi bir OEM key kullanmam sorun olur mu?
Son olarak da şuanki haliyle Windows 11e yükseltirsem herhangi bir sorun ile karsılasır mıyım?