WİNDOWS 11 CMD İLE ETKİNLEŞTİRME GÜVENLİ MİDİR ?

rasputin

80+
Reaksiyon skoru
165
Windows 11 key alıcaktım 200 TL'ye falan sitelerden, bi arkadaş programsız cmd ile kod yazarak etkinleştir dedei yaptım oldu slmgr ato kms guides.com gibi kodlar yazdık oldu bu işlem güvenlimidir ? nasıl program olmadan etkinleşiyor bilgisi olan ?

Windows 11 key alıcaktım 200 TL'ye falan sitelerden, bi arkadaş programsız cmd ile kod yazarak etkinleştir dedei yaptım oldu slmgr ato kms guides.com gibi kodlar yazdık oldu bu işlem güvenlimidir ? nasıl program olmadan etkinleşiyor bilgisi olan ?
tavsiye etmiyorum bu tarz işlemleri 200'tl değilde https://jetlisans.com/urun/windows-11-pro-lisans-key/ burdan daha uyguna alabilirsin birçok kişiye önerdim hiçbir sorun sıkıntı yok anında keyi gönderiyorlar.

4-5 ay kullandım o dediğin yöntemle forumun popüler konularından bakarak yapmıştım bi sıkıntısını görmedim şuanda da windows 10 kullanıyorum aynı yöntem yine bi sıkıntı yok.

4-5 ay kullandım o dediğin yöntemle forumun popüler konularından bakarak yapmıştım bi sıkıntısını görmedim şuanda da windows 10 kullanıyorum aynı yöntem yine bi sıkıntı yok.
demi sıkıntı olmaz bencede esette var sistemde kimse sızmaz heralde :D

CMD ile PC'nizi ne olduğu belli olmayan sw'lere bağlıyorsunuz ve öyle aktivasyon oluyor. Yani canı sıkılsa adamların windows update ile sana keylogu bir çakar hiçbir şey anlamazsın.

50-100₺ için aldığınız risklere değmez.

CMD ile PC'nizi ne olduğu belli olmayan sw'lere bağlıyorsunuz ve öyle aktivasyon oluyor. Yani canı sıkılsa adamların windows update ile sana keylogu bir çakar hiçbir şey anlamazsın.

50-100₺ için aldığınız risklere değmez.
sistemdeki virüs programı bunu durdurur bence eset norton üyeliğim var sızamazlar bence ?

cmd ile hic bir yere baglanmiyorsunuz yanlis bilgi vermeyelim. CMD ile etkinlestirme guvenlidir.
(Tamam bilgimde yanlis var ama guvenlidir. KMSPico gibi bir uygulama ile pcyi oldurmuyoruz.)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Sence bu işi yapan adam virüs programının korumasından geçemez mi? :D

Benzer şey düzenlenmiş ISO'lar içinde geçerlidir. İçinde virüslü gelen ISO'ya istediğin kadar AV kur yakalayamazsın. Nasıl yakalarsın tek tek, ıp çıkışlarını kontrol sağlaman gerekir.

Sence bu işi yapan adam virüs programının korumasından geçemez mi? :D

Benzer şey düzenlenmiş ISO'lar içinde geçerlidir. İçinde virüslü gelen ISO'ya istediğin kadar AV kur yakalayamazsın. Nasıl yakalarsın tek tek, ıp çıkışlarını kontrol sağlaman gerekir.
yani bence geçemez :D

hocam siz bosverin attigim posta bakin orada yaziyor ne yapacaginiz
evet baktım teşşekürler :)

cmd ile hic bir yere baglanmiyorsunuz yanlis bilgi vermeyelim. CMD ile etkinlestirme guvenlidir.

"Bu sunucular tersine mühendislik ile yazılmış diyebiliriz. İçerisinde bir sürü açık kaynak kodlu yazılımlar bulunuyor. Microsoft'un kendi orijinal sunucuları değil tabii ki."

Sen önce attığın konunun içeriğini okumayı öğren. Dışarıdan yine bir sunucuya bağlıyorsun. Engelledim geçtim 15 yaşındaki ergenlere laf anlatamam. Gerekli uyarımı zaten o konuda da yaptım.

Bu konuların bencesi olmaz. Bunlar fazlasıyla mümkün.

Sen önce attığın konunun içeriğini okumayı öğren. Dışarıdan yine bir sunucuya bağlıyorsun. Engelledim geçtim 15 yaşındaki ergenlere laf anlatamam. Gerekli uyarımı zaten o konuda da yaptım.

Sanki senin yontemin super reis. O aldigin 100 tllik keyler patlamis keyler ve deactive olma ihtimali yuksek microsoftun keyini hayrina 100tlye bulmuyorsun.

evet baktım teşşekürler :)
Bir sikinti cikmiyor. Hic kimse sizin pcnizle ugrasmaz inanmiyorum.

Rastgele sallaman da senin saygi seviyeni mantik seviyeni gosteriyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,868
Üyeler
186,255
Son üye
bilaldrsngl
Geri