Neler Yeni

cmd ile Windows etkinleştirmek

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
Cmd ile eklere bıraktığım şekilde windows etkinleştirmenin çok bir zararı var mı? Herkes tarafından önerilmeyen kmspico dan daha mı masum bu yöntem? Yıllardır elime geçen her cihazı bu şekilde etkinleştiririm. Piyasada 20 30 tl'ye satılan keyler hakkında da çok masum olmadıkları yorumlarını duymuştum. Cmd ile 20 30 tllik keyler arasında çok fark var mı onu merak ediyorum

2021-12-28_08-36-58.png

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
sefa mert
Cmd ile eklere bıraktığım şekilde windows etkinleştirmenin çok bir zararı var mı? Herkes tarafından önerilmeyen kmspico dan daha mı masum bu yöntem? Yıllardır elime geçen her cihazı bu şekilde etkinleştiririm. Piyasada 20 30 TL'ye satılan keyler hakkında da çok masum olmadıkları yorumlarını duymuştum. Cmd ile 20 30 tllik keyler arasında çok fark var mı onu merak ediyorum

Alıntıyı görüntüle
aslında bu yaptığında kmspico ya giriyor bana göre en iyisi 20-30 tl ye oem key almak veya sağ altta çıkan windowsu etkinleştir yazısına tahammül edebiliyorsan dümdüz hiçbir şey yapmadan kullanmak

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Cmd ile eklere bıraktığım şekilde windows etkinleştirmenin çok bir zararı var mı? Herkes tarafından önerilmeyen kmspico dan daha mı masum bu yöntem? Yıllardır elime geçen her cihazı bu şekilde etkinleştiririm. Piyasada 20 30 TL'ye satılan keyler hakkında da çok masum olmadıkları yorumlarını duymuştum. Cmd ile 20 30 tllik keyler arasında çok fark var mı onu merak ediyorum

Alıntıyı görüntüle
Kanka etkinleştirdiğinde pc'en botnete giriyor diye biliyorum. Sistem sahibi ddos atarken cmd ile etkinleştirenlerin pc ile ddos atıyor. Benim bildiğim bu, yanlış da olabilir. Ancak sen yine de 30 liraya key al. 30 lira kimseyi zengin etmez fakir de etmez.

Emir.jk

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle
Ben kullanıyorum bi sıkıntı görmedim

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka etkinleştirdiğinde pc'en botnete giriyor diye biliyorum. Sistem sahibi ddos atarken cmd ile etkinleştirenlerin pc ile ddos atıyor. Benim bildiğim bu, yanlış da olabilir. Ancak sen yine de 30 liraya key al. 30 lira kimseyi zengin etmez fakir de etmez.
sık sık cihazlara format attığım oluyor ama cihazlar benim değil işte. bir yakın tanıdığımızın iş yeri var sık sık yeni laptoplar alıyor format işini de ben hallediyorum. her zaman kod alamam o yüzden. 10 20 tl içinde söylemek istemiyorum. bu yöntemle performans kaybı gibi sorunlar yaşanıyorsa bilmek istiyorum işte. İnternette bunun hakkında birçok konu var ama herkes farklı bir şey söylüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kullanıyorum bi sıkıntı görmedim
bende bilgisayarımda yıllardır bu yöntemi kullanıyorum. acaba gizliden gizliye performans kaybı yaşatıyor mu ondan emin değilim. onun dşında bir sıkıntısına şahit olmadım. deneme sürümü de olmuyor bu şekil, aktif ettiğin an format atana kadar aktif kalıyor

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
sefa mert
genelde performans kaybı pek gözle görülmez anca detaylı bakıldığında görülür genelde bilgisayarlara bulaştığında zombi olarak kullanılıyor olan olaylarda twitch izleyici botu youtube takipçi izleyici botu instagram takipçi botu vs şeylerde kullanılıyor

Top Bottom