Ryuu53 80+ Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 28 Reaksiyon skoru 5 11 Ekim 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde cmd ye aşağıdaki kodu girmiştim fakat orijinaline almak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. netsh int ipv4 set glob defaultcurhoplimit=129
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde cmd ye aşağıdaki kodu girmiştim fakat orijinaline almak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. netsh int ipv4 set glob defaultcurhoplimit=129
Farwayyax7 80+ Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 84 Reaksiyon skoru 11 11 Ekim 2025 #2 Ryuu53 yazmış: Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde cmd ye aşağıdaki kodu girmiştim fakat orijinaline almak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. netsh int ipv4 set glob defaultcurhoplimit=129 Devamı için tıklayın... netsh int ipv4 set global defaultcurhoplimit=128 chat gpt ye sordum varsayılan buymuş
Ryuu53 yazmış: Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde cmd ye aşağıdaki kodu girmiştim fakat orijinaline almak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. netsh int ipv4 set glob defaultcurhoplimit=129 Devamı için tıklayın... netsh int ipv4 set global defaultcurhoplimit=128 chat gpt ye sordum varsayılan buymuş
Ryuu53 80+ Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 28 Reaksiyon skoru 5 11 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Farwayyax7 yazmış: netsh int ipv4 set global defaultcurhoplimit=128 chat gpt ye sordum varsayılan buymuş Devamı için tıklayın... Tahmin etmiştim ama emin olmak istedim teşekkürler. Deneyeyim farkını anlarım zaten.
Farwayyax7 yazmış: netsh int ipv4 set global defaultcurhoplimit=128 chat gpt ye sordum varsayılan buymuş Devamı için tıklayın... Tahmin etmiştim ama emin olmak istedim teşekkürler. Deneyeyim farkını anlarım zaten.