CMD'den etkinleştirdiğim Windows'ta lisans uyarısı!

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Arkadaşlar çook önceden CMD ile Windows'u etkinleştirmiştim. Az önce ekranımda bildirim çıktı, "Windows lisansınızın süresi yakında dolacak." diye. Ne yapmalıyım? Windows etkinleştirmesi gider mi? Şu anki Windows'um Windows 10 Home, ona hangi anahtarı kullanmalıyım ve bu anahtarı nereden bulurum?

Arkadaşlar çook önceden CMD ile Windows'u etkinleştirmiştim. Az önce ekranımda bildirim çıktı, "Windows lisansınızın süresi yakında dolacak." diye. Ne yapmalıyım? Windows etkinleştirmesi gider mi? Şu anki Windows'um Windows 10 Home, ona hangi anahtarı kullanmalıyım ve bu anahtarı nereden bulurum?
@keremcnsz24

Şu anda etkin durumda, yine de oradaki şeyleri yapayım mı?

CMD ile etkinleştirme, konuda da yazdığı gibi belirli bir süre etkinleştirme yapar.
"Süre bitince tekrar yazarsanız yenilenir, bir nevi sınırsız fakat tabii ki OEM key gibi değil."

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri