Merhabalar bu sabah video hazırlamak için bir kesit yükleyecektim YouTubedan ve bu yükleyeceğim site de savefrom net genellikle forumlarda hakkkında iyi şeyler söylüyorlardı ama benim boşluğa geldi redirect sayfasına atadıktan sonra verify adı altında windows + r tuşları ile erişime izin verdim nasıl oldu bu bir kod vardı ve kodu kopyalayıp yapıştırıp çalıştırdığımda bir anda siyah panel açılıp kapandı cmd miydi bilmiyorum bir anlık hızla açılıp kapandı ve sonrasında windows defender uyarıyı verdi Trojan:Win32 wacatac h!ml saldırısı altında olduğumu neyse sonra karantinaya alınan şeyi kaldırdım ve sonrasında devam ettim Adobe de işimi yapmaya tabii bu sırada iCloud Drive açık ve windows hesabım açık işlem yapıyorum tabi neyse işlem bitti videoyu telefona attım telefonda da drivedan telefona indirdim bunu da geçelim çünkü sorun baya büyük gibi hissediyorum format attım herkes av kullanmış sonra format falan demiş açıkçası her şey tehlike altındayken de uygulama içi satın alım yapmak istemedim ve bu yüzden direkt format attım neyse bilgisayar tekrar açıldı girdim hesabımı ve ekranı tekrar açtığımda defender da virüs ve tehdit koruması paneli sadece burası eylem gerektiriyor dedi ve girdim girdiğimde karşıma çıkan paneldeki uyarı bt alanı sınırlı erişime sahiptir lütfen bt savunma masasına başvurun diyordu lütfen bana bir çare söyleyin iki adımlı doğrulamalarım falan açık her şeyim birkaç hesabımda kapalıdır belki onun haricinde hepsinde var ve dikkatli kullanırım normalde tarayıcıyı falan bunlardan formattan(bu arada mavi ekran sorun gider diski tümüyle temizle yerel yeniden yükleme yap formatı cd ve flash olmadan olsa da bir şey değişeceğini zannetmiyorum),iki adımlı doğrulamadan ya da av lardan başka bir çözüm var mı lütfen yardımcı olur musunuz