Neler Yeni

Steam hesabı üzerinden virüs bulaşır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Hüseyin
steam üzerinden indirdim ea ile giriş yaptım oyuna girince battlelogtan campain seçip oynuyorum crack değil
zaten crack yüklemek istemediğimden böyle bir şey yaptım da ilk defa yaptım
Şunu indirip taratır mısın sistemi virüsle alakası bile yoktur belki.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmetcan İvrendi
arkadaşlar saçma geldğini biliyorum bakın şimdi tekrar hesaba girdim şuan klavyem yine yok. Video da çektim birazdan atacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olayı videoya aldım ancak video sadece metin belgesini almış arkada steam hesabı ve bf3 açık duruyor. Hesaba girmeden önce bu s ve z (steam hesabına girince çalışmayan tuşlar) tuşlarını kontrol ettim ve videoda göründüğü gibi sorunsuz çalışıyor. Sonrasında ise steame ve bf3 e girip yazdığımda ise tuşlar bazen basmıyor bazen tekliyor bazen takılı kalıyor. Tuş vuruşlarımı nasıl gösteririm bilmiyorum ancak ben bf3e girdikten sonra tuşlara basılı tutuyorum göründüğü gibi takılıyor bazen hiç basmıyor.

Bu link liste dışı yaptığım yaşanan olayın videosu linkidir 30 saniyelik bir video yani kendimi anlatamadığım için size böyle göstermeye çalışacağım.

video attım bakabilirsin şimdi steamden ve bf3ten çıktım şuan sorun düzeldi
Eğer oyunu açtığında oluyorsa muhtemelen senden başka o hesapta oynayan insanlardan biri Klavye yerine Gamepad vs. İle ayarlamış olabilir kontrolleri en mantıklı sebep bu bir şekilde kontrol ayarlarına girmeyi deneyin mouse ile falan orda kontrolleri klavye vs. Olarak ayarlayın (sorun bu olmayabilir bu tahmin)

Hocam böyle bir virüs sebebi olamaz imkansız

Hazarcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hazarcn
Eğer oyunu açtığında oluyorsa muhtemelen senden başka o hesapta oynayan insanlardan biri Klavye yerine Gamepad vs. İle ayarlamış olabilir kontrolleri en mantıklı sebep bu bir şekilde kontrol ayarlarına girmeyi deneyin mouse ile falan orda kontrolleri klavye vs. Olarak ayarlayın (sorun bu olmayabilir bu tahmin)

Hocam böyle bir virüs sebebi olamaz imkansız
oyunda olmasam da sorun devam ediyor ancak steamde hesap değiştirip steamı komple kapatınca bir süre sonra düzeliyor
Sorunu şöyle özetleyeyim
bu internetten almış olduğum steam hesabına giriyorum, bf3ü açıyorum, ea app açılıp oyunu başlatıyor, oyunda bir süre sonra klavye basmamaya başlıyor, oyundan çıkıyorum (steam altta açık şekilde duruyor), sorun oyun açık olmasa da devam ediyor.

Ustam format attım düzeldi tekrar bu steame giriş yaptım oyuna girdim tekrar klavye gitti yani virüslük bir şey olacağını sanmıyorum şimdi. Steamden komple çıkınca düzeliyor. Çok enteresan bir olay.

Top Bottom