Neler Yeni

CMD'den Windows etkinleştirdim zararı var mıdır?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ayrıca bu konuda son mesajlarda da yazdığı üzere aynı sunucu kullanılmak zorunda değil.

Reav

80+ Silver
kmspiconun programı virüs bulaştırıyor sunucusu değil. 3 yıldır ben ve tanıdığım çoğu kişi kullanıyor hiç bir sıkıntı yok. Önceden başka konuda da açıkladım. Aktif olarak oyun oynuyorum, gündelik işler yapıyorum, kodlar yazıyorum oyun yapıyorum hiç bir şey olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende her seferinde tekrar istiyor ya, sizinki anakarta işlemiş muhtemelen.
Hani o keyi girmeden önce belli başlı kodlar yazıyoruz ya cmdye onlar ne acaba :):)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hani o keyi girmeden önce belli başlı kodlar yazıyoruz ya cmdye onlar ne acaba :):)
Windowsun içerisinde bulunan bir araç ile keyi aktifleştiriyorsun işte. O kodları yazdığında her hangi bir yere bağlanmıyorsun haliyle.

Reav

80+ Silver
Ayrıca bu konuda son mesajlarda da yazdığı üzere aynı sunucu kullanılmak zorunda değil.

Windowsun içerisinde bulunan bir araç ile keyi aktifleştiriyorsun işte. O kodları yazdığında her hangi bir yere bağlanmıyorsun haliyle.
Tamam ben size bir şey anlatamam zaten.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
1688665309670.png

Sadece şu kısımda keyi aktifleştirmek için key sunucusuna bağlanman gerekiyor o da mecburi bir şey. Sunucu olmadan orjinal keyde olsa kullanamazsın.

Tamam ben size bir şey anlatamam zaten.
Kardeşim hiç bir kaynak olmadan atıp tutuyorsun şahsi deneyimlerimi ve çevremin deneyimlerini aktarıyorum hala ısrar ediyorsun.

furkist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ozgur furkan
Alıntıyı görüntüle
Sadece şu kısımda keyi aktifleştirmek için key sunucusuna bağlanman gerekiyor o da mecburi bir şey. Sunucu olmadan orjinal keyde olsa kullanamazsın.

Kardeşim hiç bir kaynak olmadan atıp tutuyorsun şahsi deneyimlerimi ve çevremin deneyimlerini aktarıyorum hala ısrar ediyorsun.
hocam windowsla sıfırlasam gider mi usbyle felan ugrasmasam

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hocam windowsla sıfırlasam gider mi usbyle felan ugrasmasam
Sıfırlamayla çoğu virüs dahil temizlenmeyebilir bütün dosyalar silinmediği için. En temizi format atmak.

Fakat dediğim gibi şahsen gerek görmüyorum

Reav

80+ Silver

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Reav

80+ Silver
Sıfırlamayla çoğu virüs dahil temizlenmeyebilir bütün dosyalar silinmediği için. En temizi format atmak.

Fakat dediğim gibi şahsen gerek görmüyorum
...
Alıntıyı görüntüle

Orada zaten zararlı sunucuya baglanıyorsun Microsoft'a ait olup olmadığı belli değil bu yüzden riskli.

Reav

80+ Silver
Evet Windows.old şeklinde klasör oluşuyor C: diskinde.
Technopat gibi çeşitli forumlardada bir zararlı olabileceğinden bahsediliyor kimse bunu bilemez bu yüzden bu güvenlidir demek doğru değil.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
...

Orada zaten zararlı sunucuya baglanıyorsun Microsoft'a ait olup olmadığı belli değil bu yüzden riskli.
Hocam iyide dediğim gibi çevrem dahil bir sorun yaşayan görmedim. Fakat internet üzerinden ucuz keyler alınabilir daha güvenilir onlar.

Top Bottom