Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Yüksek ihtimalle kms lotro cc kodunu yazmıştır youtubede bunu gösteren tonlarca video var ve bunları yapanlar var maalesef.Biz sunucudan bahsetmiyoruz sunucu olayı zaten başlı başına risk. İnternetteki
rastgele kodlardan bahsediyoruz. Konuyu açan arkadaş kms kodlarından değil ondan bahsetmiş.
Bu kullandığım süreçte herhangi veri kaybı hesap çalıntı yada oyunlarda sıkıntı yaşamadığım için bu yüzden böyle bir öneride bulunabilirim sadeceArkada neler yaptığını bilmiyorsunuz maalesef. Ortada Microsoft harici bir yere bağlanıyorsunuz o kms kodunu girdiğiniz taktirde ve ne olacağını bilemezsiniz.
Kms lotro ile ilgili bahsediyorum.
Verilerinizin çalındığını anlayamazsınız zaten.Bu kullandığım süreçte herhangi veri kaybı hesap çalıntı yada oyunlarda sıkıntı yaşamadığım için bu yüzden böyle bir öneride bulunabilirim sadece
https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ konuda arkadaş anlatmış bu aradaKms lotro ile ilgili bahsediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Verilerinizin çalındığını anlayamazsınız zaten.
Bence bu kadar kasmamak lazım en kötü ne olabilir tahmini.Kms lotro ile ilgili bahsediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Verilerinizin çalındığını anlayamazsınız zaten.
50 60 lira verip bu tür şeyleri düşünmemek daha mantıklı baştan beri anlatmak istediğim oydu zaten...Bence bu kadar kasmamak lazım en kötü ne olabilir tahmini.
Kmspico orjinali normalde güvenilir. Ancak sunucuları kapanalı yıllar yıllar oldu. İnternettekilerBence bu kadar kasmamak lazım en kötü ne olabilir tahmini.
50 60 lira verip bu tür şeyleri düşünmemek daha mantıklı baştan beri anlatmak istediğim oydu zaten...
hocam usu vidyodaki gibi yapsak format yerine gecmez mi
tüm win içi kurulumlar dosya bırakıyor bir arkadaşından ödünç alabilirsin flash bellek içindekileri yedekletip arkadaşına.hocam usu vidyodaki gibi yapsak format yerine gecmez mi