Neler Yeni

CMD'den Windows etkinleştirdim zararı var mıdır?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
@Nacthe
1688666298362.png

Yanlış bilgi verilmiş mesaja

Reav

80+ Silver
Biz sunucudan bahsetmiyoruz sunucu olayı zaten başlı başına risk. İnternetteki
rastgele kodlardan bahsediyoruz. Konuyu açan arkadaş kms kodlarından değil ondan bahsetmiş.
Yüksek ihtimalle kms lotro cc kodunu yazmıştır youtubede bunu gösteren tonlarca video var ve bunları yapanlar var maalesef.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Arkada neler yaptığını bilmiyorsunuz maalesef. Ortada Microsoft harici bir yere bağlanıyorsunuz o kms kodunu girdiğiniz taktirde ve ne olacağını bilemezsiniz.
Bu kullandığım süreçte herhangi veri kaybı hesap çalıntı yada oyunlarda sıkıntı yaşamadığım için bu yüzden böyle bir öneride bulunabilirim sadece

Reav

80+ Silver

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kms lotro ile ilgili bahsediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Verilerinizin çalındığını anlayamazsınız zaten.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ konuda arkadaş anlatmış bu arada

"Yaptığımız işlem temelde KMSpico ile aynı gözükse de sisteme herhangi bir zararlı bırakmıyor, sistemi ele geçirmiyor. Size kısaca KMSpico'nun ne yaptığını anlatayım. Neden zararlı? KMSpico, 10.112.92.197 IP adresine sürekli bağlanır. "C:\Windows" klasörüne sızar, zararlılarını bırakır. "SECOH" adında ".dll" dosyalarını da aynı şekilde burada görebilirsiniz. Görev zamanlayıcısını ele geçirir, çoğu dosyada kendine yer edinir. Arka planda sürekli çalışır ve sistem kaynağını tüketir. Sisteminizi ele geçirir, botnet yapar. Birçok yerde kullanılabilirsiniz, tamamen bir güvensiz ortam içerisinde olursunuz. KMSpico, virüs yuvası ve asla o tür programları önermem. Windows'u etkinleştirmek için asla 3. şahıs programlar indirmeyin. KMSpico'nun problemi indirip aktive ettiğimizde programın içinde saklı olan zararlı virüsler. Yaptığı etkinleştirme işlemi sadece sunuculara bağlanmaktan ibaretken ".exe"nin için virüs atıyorlar. Size indirttiğim herhangi bir program yok."

• Beğen
Reaksiyonlar: Reav

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Kms lotro ile ilgili bahsediyorum.

Verilerinizin çalındığını anlayamazsınız zaten.
Bence bu kadar kasmamak lazım en kötü ne olabilir tahmini.

Reav

80+ Silver

oguz13

80+ Bronze
Bence bu kadar kasmamak lazım en kötü ne olabilir tahmini.
Kmspico orjinali normalde güvenilir. Ancak sunucuları kapanalı yıllar yıllar oldu. İnternettekiler
rus yapımı hepsi. İçi virüs yuvası.

Sunucuları kapanmadan önce eski bilgisayarımda kullanırdım. Her ne kadar mavi ekran versede ücretsiz
bir şekilde kullanırdım. Ancak sunucuları kapatıldıktan sonra zaten artık kendini yenilememeye başladı
ve tamamen bitti.

furkist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ozgur furkan
hocam bisey yazsaydınız keske

Reav

80+ Silver
hocam usu vidyodaki gibi yapsak format yerine gecmez mi
tüm win içi kurulumlar dosya bırakıyor bir arkadaşından ödünç alabilirsin flash bellek içindekileri yedekletip arkadaşına.

Top Bottom