Neler Yeni

CMD'den Windows etkinleştirdim zararı var mıdır?

Reav

80+ Silver

oguz13

80+ Bronze
Hocam ben laptopuma yaptım bilgisayarınızı zombiye çeviriyor orada siz o keyi kullanırken siz sanki bir iş yeri bilgisayarı gibi. sahibi bilgisayarınızı yönetiyor ve sunucuya bağlanıyorsunuz hemen format atın.
Evet aynen öyle. Hatta kullandıktan sonra evinizi adamlar basıp sizi kaçırıp böbreğinizi söküyorlar. Hocam dalga
mı geçiyorsunuz? Cmd ile etkinleştirmekle ayarlardan ürün anahtarı girmek aynı kullandığı key yüzündende
kms açmadığı için herhangi bir sunucuya bağlanmaz. O keylerin girildiği yer tamamen Microsoft'a bağlıdır.

Reav

80+ Silver
Hocam iyide dediğim gibi çevrem dahil bir sorun yaşayan görmedim. Fakat internet üzerinden ucuz keyler alınabilir daha güvenilir onlar.
Görmediğiniz yerde bilgileriniz çalınıyor olabilir bilemezsiniz...

oguz13

80+ Bronze
Yazılan kodda eğer kms geçiyorsa tehlikelidir. Onun dışında bir şey yok.

Reav

80+ Silver
Evet aynen öyle. Hatta kullandıktan sonra evinizi adamlar basıp sizi kaçırıp böbreğinizi söküyorlar. Hocam dalga
mı geçiyorsunuz? Cmd ile etkinleştirmekle ayarlardan ürün anahtarı girmek aynı kullandığı key yüzündende
kms açmadığı için herhangi bir sunucuya bağlanmaz. O keylerin girildiği yer tamamen Microsoft'a bağlıdır.
Kanıtlayamazsınız garantisi yok o keyi girmeden önce kimse sunucusuna bağlanıyorsunuz mesajları okumadınız mı arkadaşta sonra ben sorun yaşamadım dedi ama güvenli demek doğru değildir araştırın lütfen sunucuya bağlanmak için k giriyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazılan kodda eğer kms geçiyorsa tehlikelidir. Onun dışında bir şey yok.
Zaten o keyleri kullanmak için kms lotro ccye bağlanmayın gerekiyor cmdden 2 saattir onu anlatıyorum zaten diğer şekilde çalışmıyor o keyler...

oguz13

80+ Bronze
Görmediğiniz yerde bilgileriniz çalınıyor olabilir bilemezsiniz...
O iş çok zor. İlk önce Microsoft'un etkinleştirme sunucularında bir açık bulup o keyi
kullanınca cihaza bazı programlar yükleyecek şekilde işlemler yaptırmaları lazım. Dışardan
bir şey indirmediyseniz ve içinde kms geçmiyorsa bir sorun yoktur.

Kanıtlayamazsınız garantisi yok o keyi girmeden önce kimse sunucusuna bağlanıyorsunuz mesajları okumadınız mı arkadaşta sonra ben sorun yaşamadım dedi ama güvenli demek doğru değildir araştırın lütfen sunucuya bağlanmak için k giriyoruz.

Zaten o keyleri kullanmak için kms lotro ccye bağlanmayın gerekiyor cmdden 2 saattir onu anlatıyorum zaten diğer şekilde çalışmıyor o keyler...
Çalışıyorlar. Arkadaş ondan bahsetmiş zaten.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
2 senedir aynı kodları kullanıyorum bişi olmaz.

Reav

80+ Silver
O iş çok zor. İlk önce Microsoft'un etkinleştirme sunucularında bir açık bulup o keyi
kullanınca cihaza bazı programlar yükleyecek şekilde işlemler yaptırmaları lazım. Dışardan

O kodları sırayla yazmanız lazım oraya yoksa belli bir süre sonra win etkinleştir diyor.

2 senedir aynı kodları kullanıyorum bişi olmaz.
Garantisi nedir ?

Ortada bir sunucuya bağlanıyorsun ve bunun garantisini veremezsin işte yoksa kullanan kullansın kendini riske atsın 50 60 TL'ye Oem key almak yerine ne diyeyim.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
O kodları sırayla yazmanız lazım oraya yoksa belli bir süre sonra win etkinleştir diyor.

Garantisi nedir ?

Ortada bir sunucuya bağlanıyorsun ve bunun garantisini veremezsin işte yoksa kullanan kullansın kendini riske atsın 50 60 TL'ye Oem key almak yerine ne diyeyim.
Garantisi uzun süredir hiç bir sıkıntı olmaması ve daha uzun süre kullanlarda var.

oguz13

80+ Bronze

Garantisi nedir ?
Eğer içinde kms geçmiyorsa o sırayla girilen kodların mantığı şu.
slmgr ipk (komuttan sonra gelen kodu etkinleştirir)
slmgr cpky (kayıt defterinden eski anahtarı siler)
slmgr upk (anahtarı sistemden siler)

Reav

80+ Silver
Garantisi uzun süredir hiç bir sıkıntı olmaması ve daha uzun süre kullanlarda var.
Arkada neler yaptığını bilmiyorsunuz maalesef. Ortada Microsoft harici bir yere bağlanıyorsunuz o kms kodunu girdiğiniz taktirde ve ne olacağını bilemezsiniz.

oguz13

80+ Bronze

Garantisi nedir ?

Biz sunucudan bahsetmiyoruz sunucu olayı zaten başlı başına risk. İnternetteki
rastgele kodlardan bahsediyoruz. Konuyu açan arkadaş kms kodlarından değil ondan bahsetmiş.

Reav

80+ Silver
Eğer içinde kms geçmiyorsa o sırayla girilen kodların mantığı şu.
slmgr ipk (komuttan sonra gelen kodu etkinleştirir)
slmgr cpky (kayıt defterinden eski anahtarı siler)
slmgr upk (anahtarı sistemden siler)
Evet bunlarda sorun yok. Ama key patlar mi orası bilinmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,339
Üyeler
166,360
Son üye
srkn201595
Top Bottom