CNC-Torna İşi Hakkında

Reindi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,306
Simdi kardeşim 20 yasinda bos gezenin bos kalfası babamin durumu baya iyi bu bizim salağa babam bir yerde isi ogren sana CNC alayım çalışırsın eleman tutup diyor bu torna noluyor cnc noluyor freze noluyor nasil bir iş biraz acabilecek var mi

babana sorman daha doğru olmaz mı

Benimki mobilya cnc. 3d olarak kendi resiminide tahtadan yonup duvardan asabilirsin dekor olarak.

Bu işi yapanın sırtı yere değmez.
Screenshot_20250926_114513_com_hihonor_photos_SlotAlbumActivity.webp

Mobilyalara dekoratif kapaklar yapılır, Dekoratif ev kapıları yapılır vs vs say say bitmez bir meslek.

Ama Artcam , Solidworks, Autocad, programında uzunca modelleme görevleri yaparak kendini geliştirebilirsin. En hızlı modellemeyi Solidworks'te yaparsın, Modeli artcam porgramına gönderirsin sonra cnc için dosyaya dönüştürürsün. buda benden sana tüyo.

Son düzenleme:
babana sorman daha doğru olmaz mı
bir elin nesi var iki elin sesi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimki mobilya cnc. 3d olarak kendi resiminide tahtadan yonup duvardan asabilirsin dekor olarak.

Bu işi yapanın sırtı yere değmez.
Alıntıyı görüntüle

Mobilyalara dekoratif kapaklar yapılır, Dekoratif ev kapıları yapılır vs vs say say bitmez bir meslek.

Ama Artcam , Solidworks, Autocad, programında uzunca modelleme görevleri yaparak kendini geliştirebilirsin. En hızlı modellemeyi Solidworks'te yaparsın, Modeli artcam porgramına gönderirsin sonra cnc için dosyaya dönüştürürsün. buda benden sana tüyo.
bu mobilya değilde daha çok mekanik parçalar üzerine düşünüyor ama

bir elin nesi var iki elin sesi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu mobilya değilde daha çok mekanik parçalar üzerine düşünüyor ama
Mekanik parçalarda iş fazlamı azmı bilemem ama iyi fiyat biçiyor adamlar.
Mesela otomobil yağ ürünlerinin şekilli şüküllü plastik kovaları için kalıplar çıkarmak oluyor.
Kalıp derken büyük metal bloğun içini yonup Yağ kabın kalıbı şekline salıyor.

Eee sonra üretim aşamasında sıcak plastiği demir kalıbın içinde şişirirken kalıbın şeklini alıyor.

Para varmı var ama sürekli iş varmı orasını bilemem.

Mekanik parçalarda iş fazlamı azmı bilemem ama iyi fiyat biçiyor adamlar.
Mesela otomobil yağ ürünlerinin şekilli şüküllü plastik kovaları için kalıplar çıkarmak oluyor.
Kalıp derken büyük metal bloğun içini yonup Yağ kabın kalıbı şekline salıyor.

Eee sonra üretim aşamasında sıcak plastiği demir kalıbın içinde şişirirken kalıbın şeklini alıyor.

Para varmı var ama sürekli iş varmı orasını bilemem.
dükkan babadan işi o kuracak kendini geçindirse yeter işte bana yardımcı olmadı biricik oğluna iş kuruveriyor ben herşeyimi kendim kurdum yaptım dükkan bile vermedi bana sonrada babanı neden sevmiyorsun gel de sev

dükkan babadan işi o kuracak kendini geçindirse yeter işte bana yardımcı olmadı biricik oğluna iş kuruveriyor ben herşeyimi kendim kurdum yaptım dükkan bile vermedi bana sonrada babanı neden sevmiyorsun gel de sev
Paranı kazanırsan senide sever deme öyle

Paranı kazanırsan senide sever deme öyle
kendim ben neler aldım dedemin bana ehliyet hediyesi olarak aldığı avensisi satıp da dükkanı bile kıralık tuttum valla çokta umrumda değil ben esenlerdeyim o kadıköyde ayda yılda merhaba merhaba bitti

Cnc motoruna kum doldurursun ödeşirsin. :D

Geri