Yardım Coax kablolu router bağlantımı nasıl DSL bağlantısına çevirebilirim

Azurairu

80+
Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar konu hakkında cahilliğime verin, şuan eski bir modem(router sanırım) kullanmaktayım coax kablolu ve yeni bir modem alma kararı vermiştim. Tenda V12 modelini seçtim ki fazla araştırmamışım şuanda coax kablosunu bu modeme bağlayamıyorum. İnternet sağlayıcımı arasam bağlantının olduğu prizin yanından çıkan yeri değiştirirler mi (DSL kablosu ile), ücret talep ederler mi? Verdikleri hizmet içerisine giriyor mu yani bu bilmiyorum bakım anlamında. Converter kullansam ne kadar verim alırım orası muamma.

Muhtemelen kablonet kullanıyorsun coax(anten) kablosu ile internet geldiğini anladım yazıdan sade docsis destekli modemler kullanabilirsin onlar da Türkiyede çok yaygın olmadığı için firmanın verdiği ile yetinmek zorundasın öbür cihazı iade edip ucuz router alıp eski modemi köprü moduna alabilirsin

Muhtemelen kablonet kullanıyorsun coax(anten) kablosu ile internet geldiğini anladım yazıdan sade docsis destekli modemler kullanabilirsin onlar da Türkiyede çok yaygın olmadığı için firmanın verdiği ile yetinmek zorundasın öbür cihazı iade edip ucuz router alıp eski modemi köprü moduna alabilirsin
anladım çok teşekkürler cevap için. o zaman iade ediyorum üzülerek :( kablonet kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,287
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri