Neler Yeni

coax kablosuyla alınan internet başka bir kabloyla alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Yıldız
Bütçe
1500
Merhabalar ben kablonetin ne1611c modemini kiralayıp kullanmaktayım yeni modem almayı düşünüyorum fakat yeni modemlerde coax girişi bulunmamaktadır yani bu coax girişi eski bir giriş midir kablonet ile iletişim kursam başka bir kablo ile hat çekerler mi yoksa ben yeni modem alıp eski modemden yeni modeme ethernet kablosu ile mi bağlamalıyım bilgili birisi yardımcı olabilir mi

Oru-Chan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oruçhan Kadir KARALİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Coaxlar hala kullanılması bile şaşırtıcı maks 10 mbps hız veriyorlar diye biliyorum. Yeni bir kablo çektirebilirsin ama çekerler mi bilmem veyahut altyapınız var ise başka bir internet operatörü kullanabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Coaxlar hala kullanılması bile şaşırtıcı maks 10 mbps hız veriyorlar diye biliyorum. Yeni bir kablo çektirebilirsin ama çekerler mi bilmem veyahut altyapınız var ise başka bir internet operatörü kullanabilirsiniz.
kabloneti arayıp uzun bir konuşma yaptım altyapımda fiber varmış docsisten fibere geçiş için konuşma yaptım ve fibere geçeceğim yanıtın için teşekkür ederim

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
kabloneti arayıp uzun bir konuşma yaptım altyapımda fiber varmış docsisten fibere geçiş için konuşma yaptım ve fibere geçeceğim yanıtın için teşekkür ederim
56 kbps döneminden beri internet kullanırım o kablo ile bağlanan modem hiç görmemiştim. Fiber hayırlı olsun. İnşallah fiber dedikleri TT gibi 24mbps değildir. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
56 kbps döneminden beri internet kullanırım o kablo ile bağlanan modem hiç görmemiştim. Fiber hayırlı olsun. İnşallah fiber dedikleri TT gibi 24mbps değildir. :)
kablo tv kablosu olarak geçiyor aynı zamanda bu alıcılara takılan kablonun aynısı vallahi denilene göre 100 megabit fiber destekliyor

Top Bottom