Neler Yeni

CoC Th11 ile Th13 Nasıl Üçlenir?

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ali Gezen
Arkadaşlar klan savasında suan 37-39 yeniliyoruz. Eğer 2 alırsam istatiklerle yeniliyoruz sonuç bana bakıyor. Bu köyü nasıl üçleyebilirim? Belediye 11'im hibrit için madenci ve binicimin levelleri cok düşük.

melidoas6

80+ Silver
Üçleyemezsin arada 2 belediye fark var savunmaları oldukça güçlüdür karşı tarafın yetersiz kalırsın muhtemelen

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ali Gezen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar klan savasında suan 37-39 yeniliyoruz. Eğer 2 alırsam istatiklerle yeniliyoruz sonuç bana bakıyor. Bu köyü nasıl üçleyebilirim? Belediye 11'im hibrit için madenci ve binicimin levelleri cok düşük.
Boyuttan dolayı yükleyemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üçleyemezsin arada 2 belediye fark var savunmaları oldukça güçlüdür karşı tarafın yetersiz kalırsın muhtemelen
Direk belediye basmış üstte attım fotografi.
Savunmalari benden bile dusuk.

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
klan kalesi dolu mu?

cehennem kuleleri teklide olduğu için şansılısın hibrit yapılabilir

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ali Gezen
klan kalesi dolu mu?
Klan kalesinde Elektro ejderha var. Kendi kaleme ne lazımsa alabilirim.

klan kalesi dolu mu?

cehennem kuleleri teklide olduğu için şansılısın hibrit yapılabilir
Hibrit için yetersiz kalırım bence. Madencim 2 level binici 5. Hiç kullanmadım daha önce.

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
alt taraftan kraliçeyle yürüyebilirsin ama trolleme ihtimalı baya yüksek

madencini yükseltmedin mi leveli baya düşükmüş

1905

80+ Silver
aşağıdan kraliçe yürüterek kartal topunu al sonrası hibrit madenci binici ile çok rahat üçlenir
koruyucuyu mutlaka th patlamasına saklaman lazım ama. ve klan kalesini de kartalı temizlerken temizle. kraliçen kartala vurmaya başladığında uçan kışlayı yere bırakmış ol etrafı biraz temizlesinler önce yoksa süre yetmeyebilir. kraliçen kaç sv ve askerlerin th11 seviyesinde mi ?

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ali Gezen
alt taraftan kraliçeyle yürüyebilirsin ama trolleme ihtimalı baya yüksek

madencini yükseltmedin mi leveli baya düşükmüş
Hayır belediye 11e kadar hep ejderha - golem cadı saldırıları yaptım.

1905

80+ Silver
askerlerin düşük ise güç iksiri kullanabilirsin ama kraliçen 35 sv altındaysa bunun patlama olasılığı var. heroların düşük ise güç iksiri basıp full yıldırım alıp hava savunmalarını indir elektro saldırısı yap koruyucuyu thye beklet yine.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ali Gezen
aşağıdan kraliçe yürüterek kartal topunu al sonrası hibrit madenci binici ile çok rahat üçlenir
koruyucuyu mutlaka th patlamasına saklaman lazım ama. ve klan kalesini de kartalı temizlerken temizle. kraliçen kartala vurmaya başladığında uçan kışlayı yere bırakmış ol etrafı biraz temizlesinler önce yoksa süre yetmeyebilir. kraliçen kaç sv ve askerlerin th11 seviyesinde mi ?
Screenshot_20230417-223721.png

Bir aksilik daha var, okcu kralice suan yukseltmede. Barbar ile koruyucu var sadece.

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
çok zor reis kraliçeyi cehenneme yem etmemek için 2 buz alman lazım duvarları kırmak için 2 süper duvar yıkıcı alman lazım son olarak 2 zehir alman lazım hem klan kalesine hemde rakibin herolarına atmak için

1905

80+ Silver
Hayır belediye 11e kadar hep ejderha - golem cadı saldırıları yaptım.
golem cadı max ise onunla da alırsın. 3 golem full cadı ordusu vardı şuan rakamlar aklımda değil 1senedir falan oynamıyorum ama o saldırıyı youtubedan izle o da rahatlıkla alır. onda deprem yıldırım kullanılıyordu cehennemler teklide gerek bile kalmayabilir

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ali Gezen
golem cadı max ise onunla da alırsın. 3 golem full cadı ordusu vardı şuan rakamlar aklımda değil 1senedir falan oynamıyorum ama o saldırıyı youtubedan izle o da rahatlıkla alır. onda deprem yıldırım kullanılıyordu cehennemler teklide gerek bile kalmayabilir
Kalede elektro ejderha var onu nasıl yapabiliriz, bide klan kalesine ne alayım? Kuşatma makinası vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,501
Üyeler
169,571
Son üye
kartalim2551
Top Bottom