Neler Yeni

CoC Th11 ile Th13 Nasıl Üçlenir?

1905

80+ Silver
Hocam bir sorum daha olacak, klanda lider benim hep tazı atıyorum kalelere mantıklı mıdır? Yoksa elektro, buz golemi falan atmak daha mı iyi olur?
her kaleye aynı askeri atmak mantıklı değil ama sürekli uğraşılacak şey de değil hocam. ama uğraşırım derseniz bazılarına tazı bazılarına ejder buz golemi bazılarına full balon şeklinde karma atarsanız rakip de kalede ne olduğunu tahmin edemez işleri daha da zorlaşır. çünkü tüm kalelerde tazı olduğunu bilsem şahsen, kara saldırısı yaparım kaleyi temizlemeyle uğraşmam bile tazı bana ne yapabilir ki

mkeskin0

80+
Hocam bir sorum daha olacak, klanda lider benim hep tazı atıyorum kalelere mantıklı mıdır? Yoksa elektro, buz golemi falan atmak daha mı iyi olur?
Köye göre değişir her köye atılacak son asker tazıdır bana göre. Büyücü golem buz golemi vs atılmalı. Hava saldırılarında balon

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
hocam şuan bilgisayarda yüklü değil hiç başıma da gelmedi ne desem yalan olur. isterseniz yeni bi konu açın bilgili arkadaşlar yardımcı olsun
hallettim hocam sağolun :)

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver
Köye göre değişir her köye atılacak son asker tazıdır bana göre. Büyücü golem buz golemi vs atılmalı. Hava saldırılarında balon
hocam kraliçe yürüyüşünde kraliçeyi çok oyalıyor iyi oluyor.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ali Gezen
hocam kraliçe yürüyüşünde kraliçeyi çok oyalıyor iyi oluyor.
Evet oyalayıp hem zamandan hemde bir yandan kulelerin hasar vermesi amacıyla atmıştım ama düşündüğüm gibi olmadı pek :D

1905

80+ Silver
Evet oyalayıp hem zamandan hemde bir yandan kulelerin hasar vermesi amacıyla atmıştım ama düşündüğüm gibi olmadı pek :D
düşük köylerde en iyisi ejder balon oluyor hocam elektroyu vs temizlemek de basitleşti artık tazı balon yaptığım zamanlar sadece dalkavukla bebek ejderle kesiyorum :D

melidoas6

80+ Silver
Boyuttan dolayı yükleyemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direk belediye basmış üstte attım fotografi.
Savunmalari benden bile dusuk.
Elektro ejder yada balon ejder Fuller bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalede elektro ejderha var onu nasıl yapabiliriz, bide klan kalesine ne alayım? Kuşatma makinası vs.
Şey al savunmalara hasar veren balonu

Top Bottom